Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olabilirim, vekil, öğretmen

Nasıl Vekil Öğretmen Olabilirim

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nasıl Vekil Öğretmen Olabilirim

Nasıl vekil öğretmen olabilirim

Soru: vekil öğretmen olmak istiyorum Nasıl vekil öğretmen olabilirim

Vekil öğretmenlik başvuruları

Herhangi bir yerdeki açık sınıf öğretmenlği kadrosunun bulunması halinde, vekil öğretmen olmak isteyen kişiler açık kadronun bulunduğu yere İl/İlçe Milli Eğitim Müdrülüğüne yazılı olarak başvururlar İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü talebi uygun görürse, mülki idare makamlarından(Kaymakamlık ve Valilik) ve bütçe uygulama talimatı hükmü gereğince Maliye Bakanlığından izin alarak ilgili kişiyi vekil öğretmen olarak atar

Vekil öğretmen olarak açıktan atananlara, atandıkları göreve tekabül eden maaşın üçte ikisi verilir

Açıktan vekil olarak atananlar, 657 sayılı Kanunla memurlara tanınan sosyal haklardan yararlanırlar( Tedavi giderleri, emekli sandığı primleri vs)

Açıktan vekil olarak atanacaklarda, asilde aranan şartlar aranmayabilir Yani 4 yıllık sınıf öğretmenliği bölümü mezunları sınıf öğretmenliğine atanabilmekte iken, vekil öğretmenlikte, lise mezunu veya iki yıllık yüksek okul mezunları da vekil öğretmen olarak atanabilir

Vekil öğretmen başvuru dilekçe örneği

MÜDÜRLÜĞÜNE

Üniversitesi,bölümü yılı mezunuyum Okulunuzda/İlçenize bağlı okullarda dersleri vermek

istiyorumPedagojik formasyonum var

Gereğini bilgilerinize arz ederim

Tarih

Adı-soyadı

imza

ADRES:

Telefon no :

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com