Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akkanat, bursu, eğitim, sağlık, vakfı

Akkanat Eğitim Ve Sağlık Vakfı Bursu

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı Bursu

Merkezi İstanbulda bulunan Akkanat Eğitim ve Sağlık vakfı her yıl yüzlerce üniversite öğrencisine burs veriyor
Bu yazımızda Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı bursuna başvuru koşullarını ve başvuru tarihlerini siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız
İşte Akkanat Eğitim ve Sağlık Vakfı Bursu detayları:
1) Başvurular Eylül ayında yapılmaktadır
2) Sadece üniversite öğrencileri burstan yararlanmaktadır
3) Burs verilecek kişilerden başka hiç bir kurumdan burs almama koşulu aranmaktadır
4) Burs başvurusu şahsen vakıfa yapılmaktadır Vakıftan temin edilecek form doldurulup değerlendirildikten sonra gerekli evraklar sizden istenecektir
Adres : Evren Oto Sanayi Sitesi Yanyol 2Kısım No:6 İstanbul / İSTANBUL
Telefon : 0 212 622 41 00
Fax : 0 212 622 41 00

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

iyi günler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ben ıspartada sdü ısparta myo da öğrenciyim bu sene hazırlıktayım konya seydişehirliyim sizin şirketin seydişehir şubesinden bu siteye kayıt olmamı istedi ve belediye başkanımızda istedi ama sizin formları nasıl alabilirm ilginiz için şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com