Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, kalkacakmı, ödev

Ödev Kalkacakmı 2012

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ödev Kalkacakmı 2012

Ödev Kalkacakmı 2012

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan koltuğunu Keçirören Tarhuncu Ahmet Paşa ilköğretim Okulu'ndan Enes Karabulut'a bıraktı

Başbakan Erdoğan, kabulde öğrencilere "ödev" müjdesi de verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Yeğenim bana şunu söylüyor, dayı diyor, bize çok ödev veriyorlar ve biz bu ödevlerden bıktık diyor Ve ben buraya geldiğim zaman hafta sonu tatil yapamıyorum Devamlı nefes almadan ödevlerimi yetiştirmeye çalışıyorum diyor Artık bunlardan da bu çocuklarımızı kurtaralım Rahat rahat bayramımızı yapalım Bayramda bile ödev Haftasonu ödev Ama bu imtihanlardan filan çocuklarımızı yavaş yavaş kurtaracağız Farklı sistemlere geçeceğiz Zira bu imtihanlarla başarı yakalanmıyor Bunları farklı sistemle çözeceğiz, başaracağız, çünkü hem anne babaların ceplerini söğüşlüyorlar Öyle mi, parası olan gidiyor Parası olmayan neyi var neyi yok satacak Çocuğunu üniversite, fen lisesine gönderecek böyle bir mantık olmaz" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com