Kavurma |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
KavurmaKavurma Malzemeler 1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı) 1 Su Bardağı Su 1/2 Çorba Kaşığı Tuz 125 gr MargarinTarifi 1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım Eti kavuracağımız tencereye 125 gr margarini alalım Tuzladığımız eti tencereye koyalım 1 su bardağı suyu ekleyelim Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim![]() Daha sonra yanında pilav ve soğan salatası ile birlikte servis yapalım ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|