![]() |
Kpss 2011 8 Tercih Kılavuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kpss 2011 8 Tercih KılavuzuKpss 2011 8 Tercih Kılavuzu KPSS-2011/8 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu KPSS-2011/8 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Tercih Kılavuzu Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Tercih Kılavuzu Ağustos 2011 sağlık bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu Kpss 2011/8 KPSS-2011/8 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzu Sağlık Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır ![]() Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/8 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzunda ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek pozisyonlar yer almaktadır ![]() ![]() Kılavuzda yer alan pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılmış olan 2010-KPSS Lisans veya 28 Kasım 2010 tarihinde yapılmış olan 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans’a girilmiş ve ortaöğretim mezunları içinKPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanının alınmış olması gerekmektedir ![]() Adaylar tercihlerini 8-12 Ağustos 2011 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır ![]() ![]() ![]() KPSS-2011/8 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir ![]() |
![]() |
![]() |
|