![]() |
Emanullah Gündüz - Kısaca Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emanullah Gündüz - Kısaca BiyografisiEmanullah Gündüz Emanullah Gündüz Kimdir - Emanullah Gündüz Resimleri - Emanullah Gündüz Biyografisi - Siyasetçi Emanullah Gündüz Türk siyasi hayatının (hatta dünya siyasi hayatının) en genç ismi,Emanullah GÜNDÜZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda Türkiye’nin “en genç genel başkanı” olması sıfatını taşıyor ![]() ![]() Emanullah Gündüz, Turgut Özal’ın -kendine göre- heba edilen mirasına sahip çıkmak ve misyonunu ileriye taşımak için çok genç yaşta kollarını sıvamış ![]() ![]() Büyük Anavatan Partisi’nin kurucuları da zaten Genel Başkan Emanullah Gündüz gibi genç ![]() ![]() ![]() SEÇİME GİRSE DE ADAY OLAMAZ Büyük Anavatan Partisi kuruluşundan bu zamana geçen bir yılda ülke genelinin yüzde 60’ında teşkilatlanarak seçimlere girecek konuma gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() “AHMET ÖZAL GENEL BAŞKANLIK İSTEDİ” Anavatan Partisi’nin sadece Özal misyonunu sahiplendiklerini Demokrat Parti’yle birleşen partiyle söylem olarak bağdaşmadıklarını ama teşkilatlarının büyük çoğunluğunun da oradan geldiğini belirten Gündüz, Özal’a suikast iddialarını yeninden gündeme taşıyarak, dosyayı baştan açtıran Ahmet Özal’la da bir süre iletişim içinde olmuş ![]() “Ahmet Özal’ın yerinde olsaydım çok farklı bir konumda olur ve farklı şeyler yapardım” diyen Gündüz, Ahmet Özal’ın kendileriyle irtibata geçtiğini ama daha sonra genel başkan olmayı isteğine sıcak bakılmadığı için taahhüt ettiği desteğini de çekerek aralarından ayrıldığını belirtti ![]() Özal’ın ölümünü hayal meyal hatırlıyor ama onun ilkeleriyle yatıp kalkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “BAKTIM OLMADI PARTİ KURDUM” Büyük Anavatan Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz siyasete başlama ve parti kurma sürecini şöyle anlatıyor: “Siyasete lise son sınıftayken, bu ülkeye başbakan olmak için başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ANNE-BABAM AJANSLARDAN ÖĞRENDİ” Anne, babası Büyük Anavatan Partisi’ni kurduğunu ve genel başkanı olduğunu ajansların geçtiği haberden öğrenmiş ![]() ![]() ![]() “AK PARTİ VE CHP’DEN SONRA…” Kendisini “2030 kuşağının başbakan adayı” (Gündüz, 2020′den sonrası 2030 kuşağı olarak yorumluyor) olarak tanıtan Emanullah Gündüz’ün hedefi ise devletin kitabını yeniden yazmak ![]() ![]() ![]() ![]() kullan Genel Yayın Yönetmenimiz Ünal Tanık’ın da katıldığı görüşmede Büyük Anatavan Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz çalışmalarını anlattı… Büyük Anadolu Partisi olarak çok çalıştıklarını kaydeden Gündüz bu hareketin ülke gençliğini temsil ettiğini, gençleri aktif siyaset içine sokacağını ve gençleri her konuda eğiterek onları iyi birer siyasetçi, lider olarak yetiştirmek amacı taşıdığının da altını çiziyor ![]() İSMİYLE SİYASETİ KUŞATIYOR Gündüz’ün isminin anlamına da dikkat çekmeden geçmemek lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamu Yönetimi 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haber 7’ye yaptığı ziyarette kendisini yakından tanıma fırsatı bulduğumuz Gündüz, gençlerin aktif siyasetin içinde olması ve ülke yönetimine katkı sağlamaları yolunda mihenk taşı konumunda… |
![]() |
![]() |
|