|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
201, 8boru, bahçecik, ilet20, ilköğretim, oca, okulu, resimleri, seymen |
![]() |
Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu İlet...20 Oca 201 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu İlet...20 Oca 201Bahçecik Seymen 8 ![]() Bahçecik Seymen 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçecik Seymen 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçecik Seymen 8 ![]() 11 Haziran 1987 tarihinde dönemin Milli Eğitim Bakanı Metin EMİROĞLU tarafından açılarak Eğitim Öğretim çalışmalarına başlamıştır ![]() İlkokul olarak 1994-1995 Eğitim Öğretim yılına kadar normal eğitim olarak hizmet vermekte iken, 1994-1995 Eğitim Öğretim yılından itibaren İlköğretim Okulu olmuş ve ikili Eğitim ve Öğretim’e geçmiştir ![]() Eğitim Öğretim hayatına 160 öğrenci ile başlayan okulumuz, 1999 yılında 720’ye ulaşmıştı ![]() ![]() Kurulduğu günden itibaren Eğitim ve öğretimde “Kalite”yi arttırmayı amaç edinen okulumuz büyüme ve gelişimini sürdürerek, Merkez okulları içinde adı sıkça duyulan ve bilinen bir eğitim yuvası olarak kendisini tanıtmıştır ![]() Okulumuzun köklü okullar arasında olmasından dolayı, okul kimliği ve kültürü oluşmuştur ![]() ![]() Sürekli gelişmeyi hedefleyen okulumuzda, sosyal ve kültürel etkinliklere yeterince önem verilmekte, çocuklarımızın yararlı birer yurttaş olarak yetişmeleri için fırsat eşitliği tanınmaktadır ![]() ![]() Seymen 8 ![]() Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için, aldığımız misyon görevi ile ilgili belirlediğimiz vizyonumuzu gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı ve çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz ![]() Bahçecik Seymen 8 ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: BAHÇECİK SEYMEN 8 ![]() Adresi: SEYMEN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623432243 Faks Numarası: 2623432717 E-mail Adresi: Web Adresi: - |
![]() |
![]() |
|