Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
201, 8boru, bahçecik, ilet20, ilköğretim, oca, okulu, resimleri, seymen

Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu İlet...20 Oca 201

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik Seymen 8.Boru İlköğretim Okulu İlet...20 Oca 201

Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli İzmit

Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu Hakkında - Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu Resimleri - Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu İletişim

Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu Tarihçesi:

11 Haziran 1987 tarihinde dönemin Milli Eğitim Bakanı Metin EMİROĞLU tarafından açılarak Eğitim Öğretim çalışmalarına başlamıştır

İlkokul olarak 1994-1995 Eğitim Öğretim yılına kadar normal eğitim olarak hizmet vermekte iken, 1994-1995 Eğitim Öğretim yılından itibaren İlköğretim Okulu olmuş ve ikili Eğitim ve Öğretim’e geçmiştir

Eğitim Öğretim hayatına 160 öğrenci ile başlayan okulumuz, 1999 yılında 720’ye ulaşmıştı17 Ağustos 1999 Kocaeli depreminde okulumuzun bulunduğu Seymen Mahallesinde yıkım %90 oranında olmuş, deprem sonrasında Eğitim ve Öğretime ancak 60 öğrenci ile başlanabilmiştir

Kurulduğu günden itibaren Eğitim ve öğretimde “Kalite”yi arttırmayı amaç edinen okulumuz büyüme ve gelişimini sürdürerek, Merkez okulları içinde adı sıkça duyulan ve bilinen bir eğitim yuvası olarak kendisini tanıtmıştır

Okulumuzun köklü okullar arasında olmasından dolayı, okul kimliği ve kültürü oluşmuştur Bu duruma gelmesinde, Okul idaremiz görev yapan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin özverili çalışmalarıyla gerçekleşmiştir

Sürekli gelişmeyi hedefleyen okulumuzda, sosyal ve kültürel etkinliklere yeterince önem verilmekte, çocuklarımızın yararlı birer yurttaş olarak yetişmeleri için fırsat eşitliği tanınmaktadır Geleceğin, eğitim dünyasının etkili olacağı inancıyla öğrencilerin ferdi kabiliyetlerini ortaya çıkararak, farklı kişilik ve mizaçlara sahip kişilere doğru yönlendirmeler ile zihinsel, duygusal ve fiziksel yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla okulumuz stratejik planlamasını ve hedeflerini belirlemiştir

Seymen 8 Boru İlköğretim Okulu olarak;

Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için, aldığımız misyon görevi ile ilgili belirlediğimiz vizyonumuzu gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı ve çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz

Bahçecik Seymen 8boru İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BAHÇECİK SEYMEN 8BORU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: SEYMEN MAH PREVEZE CADNO:2 BAHÇECİK/İZMİT

Telefon Numarası: 2623432243

Faks Numarası: 2623432717

E-mail Adresi:

Web Adresi: -

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com