![]() |
Ne Dün Ne Yarın |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ne Dün Ne YarınNe dün ne yarın Tek gün var o da bu gün Ne sen ne sensizlik Tek gerçek var yalnızlık Bin bir sancıyla doğarken her sabah Yaslı bir gün Matem karşılıyor onu gönlümde Yalnızlar prensesi selamlar beni Ufacık bir tebessüme gücüm yok Sararken bedenimi siyah bir tül Kapatacak son perdeyi Yazabilecek son piyesi Damla cesaret yok Derin okyanus çukurlarındayım Gönlüm boğuldu boğulacak Uzanacak bir el yok Geceleri beklerken duvaksız gelin Karanlığa sarılırken çıplak bir ten Ruhum gezinirken sarplarda Yalandan başka gerçek yok Çaresiz bir damla düşmeyi beklerken gözümde Onu yolcu edecek bir ben yok Bende yalan söyledim dünlere Bende yalan söyledim yarınlara, bu günlere Yalan söyledim kendime belki de Bir kuruntudan ibarettin sen Ben yazmıştım seni beyaz güllere Ben yaşatmıştım seni zifiri gecelerde Gizlemiştim seni bende Ama ne yazık ki HAYIR! İstemesem de Sen lanet bir gerçeksen mahşerimde Issız bu yerde Sessiz çığlıklar atarken içimde Sana tepkisiz kalacak kadar TEPKİSİZİM ![]() ![]() ![]() Beklerken seni Bir boğazda umutla Karşılaşmak gerçek senle Fark etmek sevdiğimi Sadece senin ilk halini ZOR ÇOK ZOR ![]() ![]() ![]() Yokluyorum ceplerimde kalanları Ne buldum biliyor musun? Bir damlaya hasret kurumuş Beyaz bir gül Oysa ne çoktular bir zaman Goncaydılar, asildiler Ve sadece sana hasrettiler Kaybetmişim hepsini Geçtiğim harabelerde Her şehirde bir mezarım var Her şehirde hatırlanacak Zalim bir sen Büyük kışları yakacak Bir kor vardı yüreğimde Şimdi iliklerime kadar yanıyorum Kaderim sandım seni MAHŞERİ YAŞIYORUM ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Ne Dün Ne Yarın |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Ne Dün Ne YarınSessiz çığlıklar atarken içimde Sana tepkisiz kalacak kadar TEPKİSİZİM ![]() ![]() off offf çok guzeldi bugun beni anlatıyo butun şiirler ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|