Annelerimiz Bize Ne Öğretti |
|
|
#1 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Annelerimiz Bize Ne Öğretti1)İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim! ![]() " 2) DUALARIN GÜCÜNÜ "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi ![]() ![]() " 3) ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın ![]() " 4) MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ "Ben öyle diyorsam öyledir! ![]() " 5) İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy Yolda Allah korusun başına bir şey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun " 6) HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem ![]() ![]() " 7) HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU "Kapa çeneni ve çorbanı iç! ![]() " 8)DAYANIKLI OLMAYI "O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK! ![]() " 9) ABARTMAYI "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye! ![]() " 10) DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ![]() ![]() " 11) SABIRLI OLMAYI "Baban eve gelsin, sen görürsün'' 12) HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı ![]() ![]() " 13) GENETİK BİLGİLERİ "Sen de o lanet olası babana çektin " 14) VE ADALETİ "Bir gün senin de çocukların olacak ![]() ![]() İnşallah onlar da, sana, senin simdi bana yaptıklarını yaparlar![]() ![]() "
__________________
Bazıları benim korkunç biri olduğumu düşünüyor ![]() ![]() Hiç bile! Bende bir çocuğun kalbi var; masamda ve bir kavanozun içinde![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Annelerimiz Bize Ne Öğretti |
|
|
#2 |
|
b@ron
|
Cevap : Annelerimiz Bize Ne Öğretti2) DUALARIN GÜCÜNÜ "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi ![]() ![]() "
__________________
![]() |
|
|
|