![]() |
Selçuk Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selçuk Üniversitesi BölümleriSelçuk Üniversitesi Bölümleri Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Arkeoloji (İkinci Öğretim) İngiliz Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Rus Dili ve Edebiyatı Sanat Tarihi Sanat Tarihi (İkinci Öğretim) Sosyoloji Sosyoloji (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Urdu Dili ve Edebiyatı Alman Dili ve Edebiyatı Alman Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Fars Dili ve Edebiyatı Arap Dili ve Edebiyatı Arap Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Fransız Dili ve Edebiyatı Fransız Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Matematik Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Tarih Öğretmenliği Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Biyoloji Öğretmenliği Coğrafya Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fizik Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Kimya Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği Zihin Engelliler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Kimya Mühendisliği Kimya Mühendisliği (İkinci Öğretim) Maden Mühendisliği Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (UOLP-Montana State Bozeman) Makine Mühendisliği (UOLP-Montana State Bozeman)(%30 Burslu) Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Mimarlık Şehir ve Bölge Planlama Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (İkinci Öğretim) Çevre Mühendisliği Çevre Mühendisliği (İkinci Öğretim) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Endüstri Mühendisliği Harita Mühendisliği Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) Fen Fakültesi İstatistik İstatistik (İkinci Öğretim) Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Biyokimya (UOLP-Montana State Bozeman) Biyokimya (UOLP-Montana State Bozeman)(%30 Burslu) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Radyo, Televizyon ve Sinema (İkinci Öğretim) Gazetecilik Gazetecilik (İkinci Öğretim) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İkinci Öğretim) Meram Tıp Fakültesi Tıp (Meram Tıp) Selçuklu Tıp Fakültesi Tıp (Selçuklu) Veteriner Fakültesi Veterinerlik Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarım Makineleri Tarımsal Yapılar ve Sulama Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Tarım Ekonomisi Gıda Mühendisliği Hukuk Fakültesi Hukuk Hukuk (İkinci Öğretim) Konya Sağlık Yüksekokulu Sağlık Yönetimi (Yüksekokul) Ebelik (Yüksekokul) Hemşirelik (Yüksekokul) Sosyal Hizmet (Yüksekokul) Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) İlahiyat Fakültesi İlahiyat İlahiyat (İkinci Öğretim) |
![]() |
![]() |
![]() |
Selçuk Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selçuk Üniversitesi BölümleriYüksekokullar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Beyşehir Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yabancı Diller Yüksekokulu |
![]() |
![]() |
|