Batman Öğretim Üyesi Bulamıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Batman Öğretim Üyesi BulamıyorBatman öğretim üyesi bulamıyor Batman Üniversitesi Rektörü Prof Dr Abdusselam Uluçam, öğretim üyesi bulmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi![]() Batman Üniversitesi Rektör Prof Dr Uluçam, düzenlediği basın toplantısında, yeni kurulan üniversitenin son durumu, yapılan çalışmalar ve hedefleri konusunda bilgi verdi Sağlıklı bir öğretim için ilk olarak üniversitenin kurumsallaşması ve idari yapısının oluşturulması yönünde çalışmalar yürüttüğünü belirten Uluçam, “çeşitli nedenlerle öğretim üyesi bulmakta sıkıntı yaşıyoruz” dedi Batman Üniversitesi"nin 2 fakülte ve idari binasının yapımının ihaleye çıktığını, ancak henüz ihalenin sonuçlanmadığını anlatan Uluçam, 2009-2010 yılında 6 fakültenin eğitim öğretime açılacağını ifade etti Rektör Uluçam, hedeflerinin 2015 yılına kadar 6 fakültede 5 bin öğrenci ve 500 öğretim üyesi ile eğitim öğretim yapmak olduğunu da dile getirerek, Batman Üniversitesi"nin 2020 yılında sadece Türkiye"nin değil, Ortadoğu"nun sayılı üniversiteleri arasında yer alacağını söyledi Batman"ın gerek coğrafi ve gerekse sosyo ekonomik yönden gelişmeye müsait olduğunu da vurgulayan Uluçam, başta ildeki kurumlar, belediye ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere tüm vatandaşlardan üniversiteye destek olmalarını istedi ![]() |
|
|
|