Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
batman, bulamıyor, üyesi, öğretim

Batman Öğretim Üyesi Bulamıyor

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Batman Öğretim Üyesi Bulamıyor

Batman öğretim üyesi bulamıyor

Batman Üniversitesi Rektörü Prof Dr Abdusselam Uluçam, öğretim üyesi bulmakta sıkıntı yaşadıklarını söyledi

Batman Üniversitesi Rektör Prof Dr Uluçam, düzenlediği basın toplantısında, yeni kurulan üniversitenin son durumu, yapılan çalışmalar ve hedefleri konusunda bilgi verdi

Sağlıklı bir öğretim için ilk olarak üniversitenin kurumsallaşması ve idari yapısının oluşturulması yönünde çalışmalar yürüttüğünü belirten Uluçam, “çeşitli nedenlerle öğretim üyesi bulmakta sıkıntı yaşıyoruz” dedi

Batman Üniversitesi"nin 2 fakülte ve idari binasının yapımının ihaleye çıktığını, ancak henüz ihalenin sonuçlanmadığını anlatan Uluçam, 2009-2010 yılında 6 fakültenin eğitim öğretime açılacağını ifade etti

Rektör Uluçam, hedeflerinin 2015 yılına kadar 6 fakültede 5 bin öğrenci ve 500 öğretim üyesi ile eğitim öğretim yapmak olduğunu da dile getirerek, Batman Üniversitesi"nin 2020 yılında sadece Türkiye"nin değil, Ortadoğu"nun sayılı üniversiteleri arasında yer alacağını söyledi

Batman"ın gerek coğrafi ve gerekse sosyo ekonomik yönden gelişmeye müsait olduğunu da vurgulayan Uluçam, başta ildeki kurumlar, belediye ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere tüm vatandaşlardan üniversiteye destek olmalarını istedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com