![]() |
Girne Amerikan Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Girne Amerikan Üniversitesi BölümleriGirne Amerikan Üniversitesi Bölümleri Beşeri Bilimler Fakültesi Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce)(%50 Burslu) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce)(Tam Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) Psikoloji Psikoloji (%50 Burslu) Psikoloji (Tam Burslu) Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (%50 Burslu) İngilizce Öğretmenliği (Tam Burslu) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı (Tam Burslu) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı (%50 Burslu) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği (%50 Burslu) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği (Tam Burslu) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (%50 Burslu) Türkçe Öğretmenliği (Tam Burslu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (%50 Burslu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (Tam Burslu) Okul Öncesi Öğretmenliği (%50 Burslu) İşletme ve Ekonomi Fakültesi İşletme İşletme (%50 Burslu) İşletme (Tam Burslu) Muhasebe (Fakülte) Muhasebe (Fakülte) (%50 Burslu) Muhasebe (Fakülte) (Tam Burslu) Bankacılık ve Finansman Bankacılık ve Finansman (%50 Burslu) Bankacılık ve Finansman (Tam Burslu) Pazarlama (Fakülte) Pazarlama (Fakülte) (%50 Burslu) Pazarlama (Fakülte) (Tam Burslu) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (%50 Burslu) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Tam Burslu) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (%50 Burslu) Uluslararası İlişkiler (Tam Burslu) Uluslararası İşletmecilik Uluslararası İşletmecilik (%50 Burslu) Uluslararası İşletmecilik (Tam Burslu) Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (%50 Burslu) Yönetim Bilişim Sistemleri (Fakülte) (Tam Burslu) Ekonomi Ekonomi (%50 Burslu) Ekonomi (Tam Burslu) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Mimarlık (%50 Burslu) Mimarlık (Tam Burslu) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Radyo, Televizyon ve Sinema (%50 Burslu) Radyo, Televizyon ve Sinema (Tam Burslu) Basın ve Yayın Basın ve Yayın (%50 Burslu) Basın ve Yayın (Tam Burslu) Halkla İlişkiler Halkla İlişkiler (%50 Burslu) Halkla İlişkiler (Tam Burslu) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu) Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu) Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) Endüstri Mühendisliği (Tam Burslu) Hemşirelik Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) Hemşirelik (Yüksekokul) (Tam Burslu) Hemşirelik (Yüksekokul) (%50 Burslu) Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Ulaştırma ve Lojistik (Yüksekokul) Ulaştırma ve Lojistik (Yüksekokul) (%50 Burslu) Ulaştırma ve Lojistik (Yüksekokul) (Tam Burslu) Uygulamalı Sosyal Bilimler Yüksekokulu Konaklama ve Turizm İşletmeciliği (Yüksekokul) Konaklama ve Turizm İşletmeciliği (Yüksekokul) (%50 Burslu) Konaklama ve Turizm İşletmeciliği (Yüksekokul) (Tam Burslu) |
![]() |
![]() |
![]() |
Girne Amerikan Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Girne Amerikan Üniversitesi BölümleriGirne Amerikan Üniversitesi, 1985'te Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kurulmuş olan özel bir üniversitedir Üniversite (GAÜ) kampüsü Girne kentindedir 25 yıl kutlamalarına başlayan üniversite bünyesinde bulunan fakülte ve yüksekokullar şunlardır: İşletme & Ekonomi Fakültesi Mühendislik Fakültesi Mimarlık Fakültesi Eğitim Fakültesi İletişim Fakültesi Beşerî Bilimler Fakültesi Hukuk Fakültesi Spor ve Rekreasyon Yüksekokulu Sahne Sanatları Yüksekokulu (2008) |
![]() |
![]() |
|