Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülümsemeyi, unutan, şehir

Gülümsemeyi Unutan Şehir

Eski 10-28-2009   #1
GöKKuŞaĞı

Gülümsemeyi Unutan Şehir

Sokağa bakan pencereden olup bitenleri izliyorum Gözlerim sokakta geziniyor Sokaktan insanlar geçiyor Herkeste sanki bir telaş var Acaba gülümsemeyi mi unutmuş insanlar? Korkuyorum, evde de böyle mi bu insanlar? Hayır, öyle olduğunu sanmıyorum Hepsi harika gülümser bu insanların İnanmıyorsan bir bak fotoğraf albümlerine

Neler neler çıkar albümlerden Minik bir bebeğin yüzüne bakan yüzler, istisnasız sadece tebessüm eder İlk doğum günü pastanı yerken Badi badi yürümeye başlarken Okula başladığın ilk gün… Müsamerede rol aldığında Flaşlar patlar anında

Ya fotoğrafta gülümsersin, ya fotoğrafa bakarken Onun için illa ki gülümsetir fotoğraflar Herkes gülümsesin istiyorum Elimde babamın makinesiyle sokağa iniyorum

Yaşlı adam yürüyor yavaş yavaş Fırından çıkan teyzede bir telaş Bir poz alabilir miyim deyince başını kaldırıyor yaşlı adam Duraklıyor bir dakika teyze Gülümsüyorlar gönüllerince

Fotoğraflarını çekiyorum: Dükkân önünde tabureye kurulanların Denizin üzerinde uçuşan martıların"Taze gevrek" satanların Bankta kitap okuyanların… Kimse bana kızmıyor Herkes mutlu görünüyor İşte bak, yine tebessüm ediyorlar

Top oynayan çocuklar görmüyorlar fotoğraf çektiğimi Gol sevincini bekliyorum şimdi Gökteki dolunayı, yıldızları çekiyorum Yıldızlar fotoğrafta belirmiyor nedense Tekrar tekrar çekiyorum "Bizi çekmeyin" diyorlar Biz zaten gülümsüyoruz Fotoğrafını çekemediğim çok insan var Hiçbiri üzülmesin Eskiden insanlar fotoğrafsız da tebessüm edermiş

Çektiğim binlerce fotoğrafı şehrin her yerine astım Çamaşır ipine, reklâm panolarına, ağaçlara, çöp kutularına, bakkalın camına, evlerin kapısına

Şehir bu sabah uyandığında gözlerine inanamayacak Cıvıl cıvıl oynayan çocuklar gibi gülümseyecek bütün şehir Kim demiş "Sadece fotoğrafta gülümser insanlar" diye Bütün şehir tebessüm ediyor kendi hâline

Gözünün kapalı çıktığına, gözlerinin kırmızılığına şaşıranlar var "Bu fotoğraf gerçeği yansıtmıyor" diyorlar, böyle derken bile gülümsüyorlar Gördüğümüz hiçbir şey gerçekte olduğu gibi değildir, nasılsa Seni gülümsetiyorsa önemli değil nasıl çıktığın

Makinem çalışmıyor, pili bitmiş olmalı En güzel pozunu çekemesem de yine de sen gülümsemelisin Çünkü melekler her anını kaydediyor senin

Melek ALTUN

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com