![]() |
2012-2013 Yılı Açık Öğretim Aöf Harç Ücretleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012-2013 Yılı Açık Öğretim Aöf Harç Ücretleri2012-2013 Yılı Açık Öğretim AÖF Harç Ücretleri Açık Öğretim Fakültesi [AÖF] 2012 2013 Yılı Harç Ücretleri Ne kadar, AÖF Harç Miktarları, 2012 2013 Yılı Açık Öğretim Fakültesi Harç Ücretleri, AÖf Açık Öğretim Fakültesi Harç Parası, 2012 2013 AÖF Harç Ücretleri, 2012 – 2013 AÖF Harç Ücretleri, 2010-2011 Öğretim Yılı Yeni Harç Ücretleri hakkındaki bilgiler ![]() 2012-2013 Yılı Açık Öğretim AÖF Harç Ücretleri Ne Kadar Olacak 2012-2013 yılı için Açık Öğretim Fakültelerinin harç ücretleri-paraları şöyle: Tıp Fakülteleri 591 Diş Hekimliği Fakültesi 494 Eczacılık Fakültesi 494 İTÜ İşletme Fakültesi Müh ![]() Mühendislik Fakültesi 387 Mimarlık Fakültesi 387 Müh ![]() Mühendislik ve Tekn ![]() ![]() Mimarlık ve Tasarım Fak ![]() İnşaat Fakültesi 387 Makina Fakültesi 387 Maden Fakültesi 387 Elektrik-Elektronik Fak ![]() Kimya Metalurji Fak ![]() Uçak ve Uzay Bil ![]() Ziraat Fakültesi 387 Orman Fakültesi 387 Veteriner Fakültesi 386 Gemi İnş ![]() ![]() ![]() Deniz Bilimleri Fakültesi 316 Su Ürünleri Fakültesi 316 Denizcilik Fakültesi 316 Sanat ve Tasarım Fakültesi 316 Güzel Sanatlar Fakültesi 316 Tekstil Tekn ![]() ![]() Hukuk Fakültesi 313 İktisat Fakültesi 313 İşletme Fakültesi 313 Siyasal Bilgiler Fakültesi 313 İktisadi ve İdari Bilimler Fak ![]() Fen Fakültesi 284 Fen-Edebiyat Fakültesi (Fen Programı) 284 Dil Tarih ve Coğrafya Fak ![]() İlahiyat Fakültesi 284 Eğitim Fakültesi 284 Mesleki Eğitim Fakültesi 284 Sağlık Eğitim Fakültesi 284 Endüstriyel San ![]() ![]() ![]() Ticaret Turz ![]() ![]() Eğitim Bilimleri Fakültesi 284 Sağlık Bilimleri Fakültesi 284 Edebiyat Fakültesi 284 Fen-Edebiyat Fakültesi (Edebiyat ve Sos ![]() ![]() İletişim Bilimleri Fakültesi 284 İletişim Fakültesi 284 Tıbbi Biyolojik Bil ![]() ![]() Fizik Tedavi ve Reha ![]() ![]() Teknik Eğitim Fakültesi 281 Açıköğretim Fakültesi 71 Yabancı Dil Destek Birimleri, Yabancı Dil Hazırlık Sınıfları ve Yabancı Dil www ![]() ![]() ödenecek ![]() Yüksekokullar: Yüksekokullar için belirlenen katkı payları: Devlet Konservatuvarı 589 Sivil Havacılık Yüksekokulu 470 Mesleki Teknoloji Y ![]() ![]() Tütün Eksperliği Y ![]() ![]() Ev Ekonomisi Y ![]() ![]() Bankacılık ve Sigorta ![]() ![]() ![]() Uygulamalı Bilimler Y ![]() ![]() İlahiyat Meslek Y ![]() ![]() Sağlık Yüksekokulları 190 Endüstriyel Sanatlar Y ![]() ![]() Takı Tek ![]() ![]() ![]() Beden Eğit ![]() ![]() ![]() Spor Bilimleri Tek ![]() ![]() ![]() Fizik Ted ![]() ![]() ![]() ![]() Hemşirelik Yüksekokulu 190 Ulaştırma Y ![]() ![]() Ormancılık M ![]() ![]() ![]() Engelliler Entegre Y ![]() ![]() Tapu Kadastro M ![]() ![]() ![]() Meslek Yüksekokulları 190 Sağlık Hizmetleri M ![]() ![]() ![]() Turz ![]() ![]() ![]() ![]() Turz ![]() ![]() ![]() ![]() Sivil Havacılık M ![]() ![]() ![]() Sosyal Bilimler M ![]() ![]() ![]() Teknik Bilimler M ![]() ![]() ![]() Su Ürünleri M ![]() ![]() ![]() Uzaktan Eğitim M ![]() ![]() Adalet Yüksekokulu 190 Denizcilik Y ![]() ![]() Deniz İşl ![]() ![]() ![]() ![]() Lisansüstü Öğretim 258 |
![]() |
![]() |
![]() |
2012-2013 Yılı Açık Öğretim Aöf Harç Ücretleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012-2013 Yılı Açık Öğretim Aöf Harç Ücretleriİkinci Öğretim: Yükseköğretim kurumlarında yapılacak ikinci öğretimde gunceldir ![]() Veteriner Fakültesi 2 ![]() Tıbbi Biyolojik Bil ![]() ![]() ![]() Fizik Tedavi ve Reha ![]() ![]() ![]() Gemi İnş ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz leri Fakültesi 1 ![]() Denizcilik Fakültesi 1 ![]() Sanat ve Tasarım Fakültesi 1 ![]() Güzel Sanatlar Fakültesi 1 ![]() Tekstil Tekn ![]() ![]() ![]() ![]() Mühendislik Fakültesi 1 ![]() Mimarlık Fakültesi 1 ![]() Müh ![]() ![]() Mühendislik ve Tekn ![]() ![]() ![]() Mimarlık ve Tasarım Fak ![]() ![]() İnşaat Fakültesi 1 ![]() Makina Fakültesi 1 ![]() Maden Fakültesi 1 ![]() Elektrik-Elektronik Fak ![]() ![]() Kimya Metalurji Fak ![]() ![]() Uçak ve Uzay Bil ![]() ![]() Ziraat Fakültesi 1 ![]() Orman Fakültesi 1 ![]() Fen Fakültesi 1 ![]() Fen-Edebiyat Fakültesi (Fen Programı) 1 ![]() Hukuk Fakültesi 1 ![]() İktisat Fakültesi 1 ![]() İşletme Fakültesi 1 ![]() Siyasal Bilgiler Fakültesi 1 ![]() İktisadi ve İdari Bilimler Fak ![]() ![]() Teknik Eğitim Fakültesi 1 ![]() Dil Tarih ve Coğrafya Fak ![]() ![]() İlahiyat Fakültesi 1 ![]() Eğitim Fakültesi 1 ![]() Mesleki Eğitim Fakültesi 1 ![]() Sağlık Eğitim Fakültesi 1 ![]() Sağlık Bilimleri Fakültesi 1 ![]() Endüstriyel San ![]() ![]() ![]() ![]() Ticaret Turz ![]() ![]() ![]() Eğitim Bilimler Fak ![]() ![]() Edebiyat Fakültesi 1 ![]() Fen-Edebiyat Fakültesi (Edebiyat ve Sos ![]() ![]() İletişim Bilimleri Fakültesi 962 İletişim Fakültesi 962 Devlet Konservatuvarı 4 ![]() Sivil Havacılık Yüksekokulu 4 ![]() Engelliler Entegre Y ![]() ![]() Mesleki Teknoloji Y ![]() ![]() Tütün Eksperliği Y ![]() ![]() Ev Ekonomisi Y ![]() ![]() Bankacılık ve Sigorta ![]() O ![]() ![]() Uygulamalı Bilimler Y ![]() ![]() ![]() İlahiyat Meslek Y ![]() ![]() ![]() Sağlık Yüksekokulları 1 ![]() Endüstriyel Sanatlar Y ![]() ![]() ![]() Takı Tek ![]() ![]() ![]() ![]() Beden Eğit ![]() ![]() ![]() ![]() Spor Bilimleri Tek ![]() ![]() ![]() ![]() Fizik Ted ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemşirelik Yüksekokulu 1 ![]() Ulaştırma Y ![]() ![]() ![]() Ormancılık M ![]() ![]() ![]() Denizcilik Y ![]() Deniz İşl ![]() ![]() ![]() ![]() Tapu Kadastro M ![]() ![]() ![]() Meslek Yüksekokulları 770 Sağlık Hizmetleri M ![]() ![]() ![]() Turz ![]() ![]() ![]() ![]() Turz ![]() ![]() ![]() ![]() Sivil Havacılık M ![]() ![]() ![]() Sosyal Bilimler M ![]() ![]() ![]() Teknik Bilimler M ![]() ![]() ![]() Adalet Meslek Yüksekokulu 770 Su Ürünleri M ![]() ![]() ![]() Uzaktan Eğitim M ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|