Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
botox, kimlere, uygulanmaz

Botox Kimlere Uygulanmaz

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Botox Kimlere Uygulanmaz




Botox kimlere uygulanmaz

- Bu ilaçla gelişi hoş bir doğum sakatlığı raporlanmadıysa de, uygulama gebe kadınlara yapılamaz genellikle botox uygulaması yapan merkezler emziren annelere de botox uygulamaz

- nöromüsküler (sinir ve kaslarla ilgili) hastalık geçmişi olan kişilerin botox kullanımından kaçınmaları gerekir(multiple sclerosis gibi)

- listelenen ilaçları kullananların botox uygulaması yaptırmamaları gerekir: aminoglycoside antibiyotik (streptomycin, tobmamycin ve/veya gamamycin iğneleri), penicillamine, kalsiyum kanal blokerleri (calan, cardizem, dilactor, norvasc, procardia, verelan)

Konu sağlığınız ise "mutlaka doktorunuza danışın,"

internetteki bilgilerin doğruluğunun kesin ve güvenilir olmadığını unutmayın

0



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.