![]() |
Son Veda |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Son VedaBu sana veda ederken son bakış, son gülücük,
Bu sana kalbimden kopan son öpücük Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk Ne yazık ellerinde artık küçücük Aşka ve sevgiye dair bütün inancımı yitirdiğim bir an da çıktın karşımaSeni sevmem kolay olmadı Unutmam da Aşkın çocukluğumda kaldığını bir daha kimseyi sevemeyeceğimi düşünürken nasıl da giriverdin birden hayatımaOlmazlar oldu seninle,acılar kendini mutluluğa dönüştürdüBitmesi gerekse de bitmedi,devam etti herşeye herkese rağmen Bense herşeyi arkama aldım,ilk defa biri için olmazlarımı olur kıldım,çabaladım emek verdimBiz olduğumuzu sanmıştım bak yine yanıldımAslında hiç bir zaman biz olmamışızÇabalayan çırpınan sadece benmişim yazık! Sandın ki ne yaparsan yap yanındayım ben Acıyı ihaneti taşımak zorundayım ben Yapamam gidemem sandın ki vazgeçemem Artik yalnız geçmişte anındayım ben Hep şunu düşündün''Ne yaparsam yapayım, yanımda nasıl olsa,seviyor beni'' iLk defa YANILDINBir ilişkiyi bitirmek inan hiç kolay olmadıTek başına omuzlamak nokta koymakGüçlüyüdüm bunun da üstesinden gelebilirdimGELDİM Aşkımı bitiren gizli sandığın İHANETİNDİR! İçimde ki kocaman aşkı nasıl da bitirdinHala inanamıyorumVazgeçtim senden,sevgimden o güzel gözlerindenSen içimdeki çocuğu,yaşama sevincimi,herşeyi öldürdünSadece bir enkaz bıraktın arkandaToparlanması eski haline dönmesi zor bir enkazDedim ya güçlüyüm ben bunun da üstesinden gelebilirim Vedaları sevmem bilirsin,bu sana son veda,bu son haykırış ELVEDA! alıntı
![]() |
|