![]() |
Görülen Yüzümüz |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Görülen YüzümüzBugün sana söylemek isteyipte söyleyemediğim ne çok şey var
Tek birini bile ifade etmeyi muktedir olamadığım Ben ilk defa kendimi ifade etme zorluğu yaşıyorum hayatımda, ilk defaSen bana 'ilk'leri yaşatansın,buna da şaşırmadım İnsanoğlu ne garip;hergün yeni birşeyler görüyoruz,yaşıyoruz ve öğreniyoruz Hayatımız kimi zaman ipleri elimizden usulca alıyor,biz ipler elimizde zannederken Hayat anlayamadığımız,anlam veremediğimiz neler çıkarıyor karşımıza Dışardan herkes dertsiz,tasasız,gamsız gözüküyor oysa!Çoğu yaşamayı asla istemeyeceği şeyleri yaşamışİyi-kötü ama herkes herşeyi bir şekilde yaşıyorKimisi için yolun sonu,kimisi için dönüm noktası oluyor yaşanılanlar Herkes tecrübe ediyor,öğreniyor;cahili de alimi de Bir pencereden bakıyorum şimdi,aynanın arka yüzünü görmeye çalışıyorum,aynanın sırlanmamış halini,sırlara karışmamış haliniBakarken nasıl görmek istiyorsak öyle gördüğümüz,yaşarken sırrını çözemediğimiz,ancak karşısında hayat bulduğumuz! Bugün sana söylemek isteyipte söyleyemediğim ne çok şey var Tek birini bile söylemeye muktedir olmadığım!! alıntı
![]() |
|