![]() |
Mutlu Olmak Için Bir şeyleri Beklemeye Gerek Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Mutlu Olmak Için Bir şeyleri Beklemeye Gerek YokKadın eşine, "Hayatım koltuklarımızı değiştireceğin günü bekliyorum ![]() ![]() ![]() "Baba ben de cep telefonumu almanı bekliyorum ![]() Evet, asrımızın hastalığı beklentiler ve beklentileri beklemekle geçen ömürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekse, eşinden beklentilerine cevap veremediğinden dolayı anlayış ve hoşgörü bekliyor ![]() ![]() Çocuklar, babalarından özel okula gitmeyi, markalı giyinmeyi, her çıkan cep telefonundan alınmasını kendine ait bilgisayarının olmasını bekliyor ![]() ![]() ![]() Evin kedisi bile reklamlardaki mamadan yemeyi, aşılarının yapılmasını, hastalandığında veterinere götürülmesini bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl ki, küçük bir havuzda yüzmesini bilmeyene, koskoca okyanus verseniz yine yüzemez ![]() Aynen öyle de küçük şeylerle mutlu olmayan bedbin insana bütün dünyayı da verseniz mutlu olmaz ![]() Çünkü mutluluk sabırla avlanır, sebatla büyütülür ![]() ![]() ![]() Çiçeği sevmeyene has bahçe verseniz bir mana ifade etmez ![]() Kuşun uçuşundan mutlu olmayanı göklerde uçursanız uçmaz! Mutluluk birilerinden bir şeyler bekleyerek elde edilmez ![]() ![]() ![]() Mutsuzun kalp sarayıysa virane, gönül bahçesi harabedir ![]() Böyle insanların yapması gerekenler, bu hanımın anlattığı olayda saklıdır: "Oğlum üniversiteyi kazanamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet bu anne gibi bize verilmeyenlere feryat etmek yerine verilenlerle mutlu olmalıyız ![]() Bir elimiz yoksa iki eli olmayanlara bakmalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() Tabii, bir şeyleri beklerken bizi bekleyen şeyleri de unutuyoruz ![]() Yakınlarda vefat eden Prof ![]() ![]() ![]() İsterseniz beklentilerimize kavuşamadığımız için duyduğumuz üzüntüleri bir kenara koyup biraz da bizi nelerin beklediğini düşünelim ![]() GÜLAY ATASOY ZAMAN
|