![]() |
Karabaş Otu İle Sigarayı Bırakma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabaş Otu İle Sigarayı BırakmaKarabaş Otu ile Sigarayı Bırakma 1 tatlı kaşığı karabaş otunu 1 su bardağı suda 3 dakika kaynattıktan sonra için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabaş Otu İle Sigarayı BırakmaBen 12 Ocak 2010’da İSTANBUL Mecidiyeköy’de bulunan Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nde (SİGARAYLA SAVAŞANLAR) ( Kod: www ![]() ![]() ![]() ) sigarayı bıraktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse 7 Ocak 2010’da Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nin Mecidiyeköy’ deki sigara bıraktırma merkezine gittim ![]() ![]() Öncelikle uygulamanın bir doktor tarafından yapıldığını öğrendim ![]() ![]() ![]() 12 Ocak günü son sigaramı içtikten sonra seanslara girdim ![]() ![]() ![]() Söylendiği gibi ilk günden itibaren sigarayı bıraktım ![]() ![]() ![]() Sigarayı bırakmak isteyip,bırakamayanlar… Sigarayı bırakmak için ilk arayacağınız yer Türkiye Sigarayla Savaş Derneğinin Mecidiyeköy’deki sigara bıraktırma merkezi olmalı ![]() Web siteleri: Kod: www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Yılmaztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabaş Otu İle Sigarayı BırakmaSigarayı bırakmak için HTML Kodu:
wwwsigarayibirakmakco |
![]() |