Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bırakma, ile, karabaş, otu, sigarayı

Karabaş Otu İle Sigarayı Bırakma

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karabaş Otu ile Sigarayı Bırakma

1 tatlı kaşığı karabaş otunu 1 su bardağı suda 3 dakika kaynattıktan sonra için Bu uygulamayı gün boyunca en az 3 kez olmak üzere tekrarlayın Bu uygulamayı gün aşırı tekrar edinBir gün içip bir gün bekleyin Eğer uygulamayı gün boyu tekrar edemiyecek durumdaysanız evde bulunmadığınız zamanlarda karabaş otunun sapını cebinizde bulundurun ve sigara içmek istediğiniz zamanlarda karabaş sapını çiğneyerek sigara isteğinizi giderin Aslan pencesi sapı da (düz yapraklı olanı) canınız sigara istediği zaman çiğnerseniz sigara isteğiniz azalır Karabaş otu bitkisi ile sigarayı bırakabilirsiniz Fakat herşeyden önce sigarayı gerçekten bırakmak istemelisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben 12 Ocak 2010’da İSTANBUL Mecidiyeköy’de bulunan Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nde (SİGARAYLA SAVAŞANLAR) (
Kod:

wwwsigaraylasavasanlarcomtr
) sigarayı bıraktım Sigarayla Savaşanlar’a gitmeden önce en az bir ay pek çok sigara bıraktırma merkezi ile görüştüm Bazı merkezleri ziyaret ettim Pek çok yerde yaptıkları uygulamanın ne olduğunu bile bilmeyen sekreterler bilgi verdi ve yeterince tatmin olmadım Bu sigara bıraktırma merkezlerinin tamamında sigarayı bıraktıran kişi doktor ünvanı taşımıyordu

Neyse 7 Ocak 2010’da Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nin Mecidiyeköy’ deki sigara bıraktırma merkezine gittimDanışman Fatma hanım ile görüştüm
Öncelikle uygulamanın bir doktor tarafından yapıldığını öğrendim Fransa’dan ithal edilmiş özel bir cihazla akupunktur temelli bir uygulamayla ilk gün sigarayı bırakacağımı ve 3 günlük bir seansa gireceğimi anlattıKişinin kararlı olması durumunda, kendilerinden alınan yardımla %100’e yakın sigarayı bırakacağımı söyledi

12 Ocak günü son sigaramı içtikten sonra seanslara girdim DrZafer ÖZOK’un sigaranın zararlarını anlatmadan, sigara alışkanlığı ile ilgili verdiği tüm bilgiler, yaptığı telkinler ve kızıl ötesi ışık cihazıyla kulaklarımda, alnımda,ellerimde yapmış olduğu uygulamayla ilk andan itibaren rahatladığımı hissettim

Söylendiği gibi ilk günden itibaren sigarayı bıraktım Tam iki buçuk aydır sigaradan uzak duruyorum Arada sırada hatırlasam da, 20 senelik dosttan(yalancı dost) ayrıldım

Sigarayı bırakmak isteyip,bırakamayanlar… Sigarayı bırakmak için ilk arayacağınız yer Türkiye Sigarayla Savaş Derneğinin Mecidiyeköy’deki sigara bıraktırma merkezi olmalı

Web siteleri:
Kod:

wwwsigarainfowwwsigaraylasavasanlarcomtr
Ahmet Yılmaztürk

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-19-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sigarayı bırakmak için
HTML Kodu:
 wwwsigarayibirakmakco
bu sitedeki ip uçları ile yardımcı olucaktur eminım ayrıca hiçbir ücret odemenden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com