Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaldı, kanadına, martının, takılı, yüreğim

Bir Martının Kanadına Takılı Kaldı Yüreğim

Eski 10-16-2009   #1
peri
Icon1uzz

Bir Martının Kanadına Takılı Kaldı Yüreğim

Bir martının kanadına takılı kaldı yüreğim, bir kayıkla açılıp güneşe doğru yol almak istedim gün boyu Bir gece vakti dolunayda, tek başına düşüncelere dalmak

Dalgaların sesine karışmalı içimdeki sessiz çığlık Rüzgar, yaprakları suyun üstüne ulaştırmalı bir de sevdaları

Kaç kişi sessizce anlatmıştır sevdasını denize? Ve kaç kişi sırlarını paylaşmıştır bilinmez Ama ben tüm sevda türkülerini dinlemek istiyorum denizin dilinden Tüm gözyaşlarının suya yansımasını görmek Belki aralarında kendi sırlarımı da bulurum diye İnsanlar arasında kaybolmuş gönülleri fark edebilirim diye

Martılar ne kadar da şanslılar, özgürce dolaşıyorlar gökyüzünde Bir martının gözleriyle bakmak her şeye, ne güzel olurdu Ne güzel olurdu maviye, özgürlüğe hasret duyanları görebilmek

Ne çok şiir yazıldı adına, ne çok türkülerde geçti adın ey deniz! Benimde türküm var mıdır derinlerinde? Yüreğimden kopup gelen cümleleri duyar mısın, söylemeden Hisseder misin içine düştüğüm yokluğu Yoklukla birlikte bulduğum varlığı

Bir sabah vakti balıklarla karşılamak günü, dolunayın suya bıraktığı benliğini izlemek ne güzelve yıldızları izlemek ay kaybolduğunda

Ne güzel denizi hissetmek içinde, deniz olmak ne güzel

Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir
Varlığı armağansa yokluğu ceza deği
Varlığının değerini bilmektir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com