![]() |
Ben Sevdim Mi |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Ben Sevdim MiKarar vermissin gitmeye en koyu maviliklerine yelken acarak karadenizin azgin dalgalarla bogusarak uzaklasacaksin zannetmeki kaybolacak izin talihime isyan döndürmez seni geri yalvarsam kal gitme diye ne zamani, ne yeri los isiklari bu kentin en kuytu köselerinde saklayacak seni hayalin saklambac oynayacak benimle her gizlendigimde hatiralar sobeleyecek beni sende düsüneceksin belki karanliklar cöktügünde bir ayrilik sarkisinda gözlerin yas döktügünde hatirlayacaksin kalbindeki sevgiler yarim kalmis hep keskeler omuzunda tasimis nedenini,bir kere soramamis ayriliklari zamansiz yasamis biriyiim ben sende sensizligi ekle ha bir eksik, ha bir fazla bilirsin yetinmem hic bir seye azla bilirim
her ask mutlu bitmez her seven kavusmaz tutkular bazen tutsakliga mahkumdur bagrimda kapanmayan yaralar acsanda ayrilik olsada sonunda git… yanina al güzel olan her seyi mutlulugu neseyi mechul yolculukta sans diliyorum sana ugurlar ola hasretini sikayetsiz sonsuza dek cekerim ben sevdimmi sevdigim böyle severim…… alıntı
![]() |
|