Kabak Omlet-Yemek Tarifleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak Omlet-Yemek TarifleriMALZEMELER 1 kabak, ince kıyılmış 4 dilim pastırma 3 domates 4 yumurta 100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri 1/4 su bardağı bira 6 zeytin 1/ 4demet maydanoz, doğranmış 2 çay kaşığı nişasta tuz 6 kişilik HAZIRLANIŞI Domatesleri soyup dörde bölün Pastırmaları küçük parçalar halinde doğrayın Bir kapta yumurtaları çırpın![]() Kabakları domateslerle beraberce pişirdikten sonra başka bir tavada bu defa pastırmalarla beraber kızartın ![]() Daha sonra yumurtaları, kaşarpeynirini, maydanozu, tuzu ve birayı karıştırıp kabakların üzerine boşlatın ve 15 dakika kadar ısıtın Domates suyu ile nişastayı karıştırıp koyulaştırdıktan sonra üzerine dilimlediğiniz eytinleri ekleyin![]() Omlet hazır olduktan sonra , sosla beraber servis yapın |
|
|
|