![]() |
Kış Armudu Kreması - Meksika Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kış Armudu Kreması - Meksika MutfağıKiŞ Armudu Kremasi Meksika Malzemeler: Kış armudu 2 adet (İri, önce dondurulmuş, sonra soyularak çekirdekleri temizlenmiş ve küp şeklinde küçük parçalar halinde doğranmış) Limon suyu 2 çorba kaşığı Toz şeker 5 çorba kaşığı Yarım Limon (Dört ince dilime ayrılmış) Yapilisi: Bir kaşığın tersiyle küp halinde kesilmiş kış armudunu bir elekten ezerek geçirin Elde ettiğiniz armut suyuna şekeri katın Limonata bardağıyla, üzerini limon dilimleri ile süsleyerek, servis yapın |
![]() |
![]() |
|