![]() |
Tabağıyla Yenilen Tatlı:) Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabağıyla Yenilen Tatlı:) Tatlı TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik N/A MALZEMELER: 80 Gr ![]() Yağlı kek kağıdı 1 Paket sade krem şanti 1 Su bardağı soğuk süt [*]Mevsim meyveleri (Tercihen zıt renkli olanlar)Hazırlık ![]() ![]() Tarifin HazırlanışıÖncelikle çikolatayı benmari usulü eritip, yağlı kek kağıtlarının iç kısımlarına kalın bir şekilde çay kaşığı yardımı ile çikolatayı sürüp dondurucuya yerleştirelim ![]() Bu arada 1 su bardağı soğuk süt ile krem şantiyi katı bir kıvama gelinceye kadar çırpalım ![]() Arzu edilen meyveleri ( Kivi, karpuz,şeftali,çilek,portakal v ![]() ![]() ![]() Dondurucudan çikolatalı kek kağıtlarını alalım ![]() ![]() İçerisine krema sıkma şırıngası ile önce krem şanti sıkıp bir sıra karışık meyve dizelim, tekrar krema sıkıp bir sıra daha meyve dizdikten sonra, Antep fıstığı veya çikolata sosu ile süsleyerek servis yapabilirsiniz ![]() [*]Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|