|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
enginar, göbeğinde, kişilikyemek, kuşkonmazlı, piliç, tarifleri, yahnisi |
![]() |
Enginar Göbeğinde Kuşkonmazlı Piliç Yahnisi (6 Kişilik)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar Göbeğinde Kuşkonmazlı Piliç Yahnisi (6 Kişilik)-Yemek TarifleriMALZEMELER 1 kg kuşkonmaz 600 gram beyaz piliç eti 1 adet büyük domates 1 adet soğan 6 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı salça 6 adet enginar 4 çorba kaşığı tereyağı HAZIRLANIŞI Domates, soğan ve sivri biberi piyazlık doğrayın ![]() ![]() Piliç etini keskin bir bıçakla kuşbaşı şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Haşlanmış enginarları fırın tepsisine koyup oyuk kısımlarına piliç yahnisinden doldurun ![]() ![]() ![]() Kalan iki çorba kaşığı tereyağında pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|