|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
basar, denetimden, geçer, kitabı, yayınevi |
![]() |
Bir Yayınevi Böyle Bir Kitabı Nasıl Basar?.. Denetimden Nasıl Geçer? |
![]() |
![]() |
#1 |
börtücan
|
![]() Bir Yayınevi Böyle Bir Kitabı Nasıl Basar?.. Denetimden Nasıl Geçer?Denetimden nasıl geçtiği belli olmayan, içinde şiddet öğeleri bulunan çocuk kitaplarI piyasada,şuna bir bakarmısınız,bir çocuğa bunu nasıl olur da okutabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ctn_86
|
![]() ya ne diyeyimki? artık insanlar çocukları değil parayı düşünüolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Aaa, olmamış ama böyle, "100 Temel Eser"e koysalardı daha çok çocuğun ruhsal dengesini bozarlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel bir paylaşım börtücan, teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
TEMUR38
|
![]() Alıntı:
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ergenekon
|
![]() Bir Yayınevi Böyle Bir Kitabı Nasıl Basar? ![]() ![]() Bu soru son günlerde çok sık soruluyor ve haberlerden izlediğim kadarıyla yanlış bir bilgiye sahip çoğu kişi ![]() ![]() Önceleri okullarda okutulacak ders kitapları , yardımcı kullanılacak kaynak materyaller ve kitaplar ile okul kütüphanelerine konulacak tüm eserlerin Bakanlıkça tavsiye edilmiş ve Talim Terbiye Kurulu'nun onayından geçmesi şartı vardı ![]() Son değişikliklerle tavsiye ve onay şartı kaldırıldı ![]() ![]() Bu itibarla bu konuda titiz ve dikkatli davranması gereken çocukların ve gençlerin emanet edildiği eğitim kurumlarımız ![]() ![]() Şer cepheleri her yönden saldırılarına devam edeceklerdir , bu kaçınılmaz ![]() ![]() ![]() Haber için çok teşekkürler börtücan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ergenekon, açıklaman güzel bir anlatımla sunulmuş, kesinlikle katılıyorum ![]() Sadece son kısmına katılmıyorum, sanırım küçük bir yanlışlık oldu ve börtücan'ı değil, Gözyaşı'nı gördün :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ergenekon
|
![]() ikazın için çok teşekkür ederim, börtücan dan özür dilerim oysa yazısına teşekkür etmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Rica ederim, ne demek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
börtücan
|
![]() önemli değil kardeşim bende sizlere bu denli duyarlı olduğunuz için teşekkür ederim şurda buraya katılalı bir kaç gün oldu ama sizleri çok sevdim gerçekten harikasınız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Sendeki harikalık olmasa ne kendini sevdirirdin, ne bizi sevebilirdin, kendi adıma konuşmak gerekirse, ben teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|