Benden Bir şey Karışmış.... |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
Benden Bir şey Karışmış....Aldın mı omuzuna hatıraları Yükün ağır ,yolun uzun İşte gidiyorsun ![]() Geçmişin Bir yün yumağı olmuş bakışlarında Bir ucu bende,düğümü sende, Veda bile etmeden Terkediyorsun ![]() ![]() Gölgen burda ama Ulu bir çınar gibi Uzaklardan besleniyor köklerin, Kirpiklerinde gölgelenmiş hüzünler, Yüreğinin acısı inmiş dizlerine, Yaralı bir ceylan gibi yürüyorsun ![]() ![]() Dönüşü olan Bir gidiş mi bu böyle? Yoksa terkediş mi bu ,gizliden ![]() ![]() Ne ben biliyorum yanıtını ne de sen Ağzın kilitli,bağlanmış dilin Susuyorsun ![]() Sıkışmış avucuna hatıralar Benden bir şey karışmış bedenine, Dudaklarında sıcaklığım var, Göğsünde yorgunluğum, Gözlerinde bir yanım ![]() Götürüyorsun sana tutsak yüreğimi, Beni burda Eksik bırakıyorsun ![]() ![]() Dalımda kuşlar sustu Esmiyor rüzgarlarım Çiçeklerim gizlendi taç yapraklarına Suyu çekildi ağaçlarımın Giderken İçimdeki baharımıda öldürüyorsun ![]() ![]() Gidiyorsun işte uzaklara, Ölüme eş ayrılığa gidiyorsun Sesin ölgün ,bakışların sönük,, Ellerin soğuk Üşüyorsun ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
|
|
|