Bir kadını aglatırken dikkat edin!!!!! |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Bir kadını aglatırken dikkat edin!!!!!" ![]() ![]() bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, çünkü Tanrı gözyaşlarını sayar! Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi; üstün olmasın diye başından da yaratılmadı ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; ![]() ![]() ![]() ![]() kolun biraz altından, korunsun diye ![]() ![]() ![]() kalp hizasından, SEVİLSİN diye ![]() ![]() Talmud'dan alınmıştır (Musevilerin kutsal kitaplarından biri)
|
#2 |
|
yosun_26
|
daha önce resimli hali bana mail olarak gelmişti çoğu erkeğin okuması gereken bi yazı saol tatia |
|
|
|
#3 |
|
tatia27
|
ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; ![]() ![]() ![]() ![]() kolun biraz altından, korunsun diye ![]() ![]() ![]() kalp hizasından, SEVİLSİN diye ![]() ![]() ben okudugumda çok begendim özellikle bu kısmını |
|
|
|
#4 |
|
ctn_86
|
ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolun biraz altından, korunsun diye ![]() ![]() ![]() ![]() kalp hizasından, SEVİLSİN diye ![]() ![]() ![]() evet bu bölüm çok güzel tşkler
|
|
|
|
#6 |
|
rebellious23
|
:)) bizim ağlatmamıza gerek yokki onlar bir bahane bulurlar zaten ağlamak için emeğine sağlık ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
angelesdream
|
sen pakize sudanın yazısını okumuştun değilmi:))doğru diyorda olabilirsin tabii:) ikna oldum:) |
|
|
|