Sabahat Akkiraz - İnsana Muhabbet Duydum Duyali (2008) Albüm Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabahat Akkiraz - İnsana Muhabbet Duydum Duyali (2008) Albüm TanıtımıSabahat Akkiraz - Insana Muhabbet Duydum Duyali (2008) ![]() 1 İnsana Muhabbet DuyalıSöz: Sefil Selimi Müzik: Feyzullah Çınar 2 Sen TabipsinSöz & Müzik: Muhlis Akarsu 3 Kara Tren (Bu Sene)Söz & Müzik: Muhlis Akarsu 4 Canım Kurban OlsunSöz: Teslim Abdal Müzik: Nesimi Çimen 5 Yaban GülüSöz & Müzik: Davut Sulari 6 Demedim MiSöz & Müzik: Anonim 7 DivanaSöz & Müzik: Seyit Meftuni 8 Oy AmmanSöz & Müzik: Anonim 9 Deli GönülSöz & Müzik: Ekberi 10 Ilgıt IlgıtSöz: Pir Sultan Abdal Müzik: Nesimi Çimen 11 Seni Benden AyırırlarSöz & Müzik: Muhlis Akarsu 12 Pınara VardımSöz & Müzik: Anonim 13 Sarı Çiçek SarartıyorSöz & Müzik: Davut Sulari 14 Dün Mü BurdayıdınSöz & Müzik: Anonim 15 Potpori16 Halaylım Leylamı Da17 Su Sızıyor |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabahat Akkiraz - İnsana Muhabbet Duydum Duyali (2008) Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır Gizli linkler mp3 olarak kabul edilip yazanlar hemen yasaklanacaktır![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi net olarak korsan a KARŞIYIZ![]() İyi Forumlar |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabahat Akkiraz - İnsana Muhabbet Duydum Duyali (2008) Albüm Tanıtımıallahın selamı uzerınızde olsun ellerın dert gormesın bu guzel paylasım ıcın cok tesekkurler kardesım |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabahat Akkiraz - İnsana Muhabbet Duydum Duyali (2008) Albüm Tanıtımıçok çok teşekkürler elinize sağlık |
|
|
|