Çalışan Hanımların Diyeti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çalışan Hanımların DiyetiÇalışan Hanımların Diyeti SABAH: Bir dilim kepek ekmeği veya yarım simit Küçük bir parça yağsız veya yarım peynir Light reçel 2veya 3 tatlı kaşığı ölçüsünde Marul, domates, maydanoz Çay ıhlamur vs şekersiz ÖĞLE: Bir kâse hazır veya tabildot çorba yanıda salata yoğurt veya ayran Veya etli bir yemek tercihan tavuk çöp şiş(yağsız) AKŞAM: Izgara veya haşlama et(tavuk, balık, köfte ekmeksiz yapılmış) veya Haşlama yada fırında yapılmış sebze yemekleri (tatlı kaşığı zeytinyağı veya ayçiçek yağı kullanılabilir Baharat, soğan, sarımsak az tuz konabilir veya 2 adet yumurta (rafatan katı veya teflon tavada tatlı kaşığı sıvı yağla yapılmış menemen omlet şeklinde) Bunların hepsinin yanında salata yoğurt yenebilir![]() Ayrıca günde 2–3 litre su 3–4 ayrı meyve yenebilir ![]() İşten eve gelirken haftada 3 kez en az 1 saat yürümeliyiz ![]() |
|
|
|