1 Ayet ve Hatırlattıkları |
|
|
#1 |
|
bukett
|
1 Ayet ve Hatırlattıklarıبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Sizin hoşlanmadığınız bir şey,sizin için hayırlı; sizin hoşlandığınız bir şeyde sizin için şer olabilir ![]() Allah sizin bilmediklerinizi bilir"(Bakara Suresi 216 Ayet) yüreğim daralır bazen,vücudum kalbimi bir mengene gibi sıkıştırır ![]() ![]() ![]() böyle zamanlarda bu ayet yetişir imdadıma rahatlatır beni ![]() ![]() çok bunalırım bazen ![]() ![]() ![]() sanki dünya bütün acıları yüklenmiş ve bu acılar benim etrafımda dönmekte ![]() ![]() üstüme geliyor gibi oluyor her şey ![]() ![]() ![]() böyle zamanlarda bu ayet yetişir imdadıma,hafifletir beni ![]() ![]() ![]() insanım bende ![]() ![]() günahım çok, şeytana ve nefsime uyuyorum![]() sonra pişman oluyor ve bunu nasıl yaptım diyorum? böyle zamanlarda bu ayet yetişir imdadıma ferahlatır beni![]() ![]() yorulurum bazen ![]() ![]() herşeyden uzaklaşmak isterim![]() canım hiçbir şey yapmak istemez![]() acep niye böyleyim derim? bu ayet yetişir imdadıma dinlendirir beni![]() ![]() ![]() karamsarlığa kapılırım bazen ![]() ![]() tünelin ucundaki umut ısığı bir türlü görünmez![]() ![]() yanmaz olur kalbimin ışığı![]() herşey tersine gidiyordur![]() ne yapsam düzelmez![]() böyle zamanlara bu ayet yetişir imdadıma umutlandırır beni![]() ![]() ![]() çok isterim bazı şeyleri ![]() ![]() elde etmek için her türlü imkanı kullanırım![]() ![]() ama yine de sahip olamam![]() ![]() nerde eksik yaptım ki diye düşünürüm![]() ![]() böyle zamanlarda bu ayet yetişir imdadıma düzeltir beni![]() ![]() kısaca ne zaman canım sıkılsa, bunalsam, imtihanların yoğunluğuna tutulsam bu ayeti hatırlar ve rahatlarım ![]() ALEMLERIN RABBI OLAN ALLAHA HAMDOLSUN ![]()
|