Ekmek Dilimi - Burdur Dan Yemek Tarifleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ekmek Dilimi - Burdur Dan Yemek TarifleriEkmek Dilimi 1 bayat ekmek 3 yumurta 1 çorba kaşığı nişasta 3 çorba kaşığı un 1 çay bardağı rendelenmiş az tuzlu peynir 1 demet maydanoz 1 çay bardağı su 1 su bardağı sıvıyağ, tuz 1 Bayat ekmeği birer santim kalınlığında dilimleyin Un, nişasta ve yumurtaları derin bir kaba alıp çırpma teliyle karıştırın Rendelenmiş peynir, ince kıyılmış maydanoz ve bir çay bardağı su ekleyerek çırpın 2 Tavada sıvıyağı kızdırın Dilimlediğiniz ekmekleri yumurtalı karışıma batırıp çıkarın ve bekletmeden kızgın yağa atın İki taraflı kızartıp sıcak olarak servis yapın![]() |
|
|
|