Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birini, güzeldir, sevmek

Birini Sevmek Güzeldir Ama....

Eski 09-24-2009   #1
Gözyaşı
icon111

Birini Sevmek Güzeldir Ama....

Elime son kez aldım kağıt, kalem Bu sana son mektubum Postacı son kez getirecek bir haber benden sana Canım , bilirim aldırmazsın, hiçbirşeye, ne sevgiye, ne hislere Şimdi elimde sigara var Bugün yine çok fazla içtim, bilirim yine bana kızıcaksın Ama yine aynı cvbı vereceğim “DERTLİYİM” son kez bu kalp senin derdinle dolu Uykularım bölünür oldu, yanlış anlama bu mektubumda seni ne kadar özlediğimi yazmayacağım Artık değiştim ben Senin umursamaz tavırlarından bıktım Takmıyorum artık seni Hani senin bende bir resmin vardı ya, arkadaşıma verdi; çok beğenmiş seni Al senin olsun dedim Ama dikkat etmesini söyledim Olur ya çıkarsanız boynuzlamasın seni dedim Yüzünün şeklini görmek isterdim Bu mektup diğerlerine benzemiyor değil mi? Dün gece yıktın öldürdün beni sevgilim Bütün gece kanadı durdu dindiremedim inan Gözlerim doldu ağlayamadım Yataklara düştüm ne zamandır Ama iyi oldu aslında seni unutmaya başladım artık Sen ne demiştin “ÜZÜLME” üzülmüyorum artık Bu acıların getirdiği mutluluğa seviniyorum Lanet olsun sana bu kadar mı değersizdi benim sevgim Biliyorsun ben seni çok sevdim Bu sana son mektubum İstersen okut başkasına Ama şunu bil ki bundan sonra mezar taşında “HAİN” yazan bir ölüsün benim için Artık hatıralarımdasın // den gelen cevap Bugün hiç beklemediğim bir anda aldım mektubunu güzelim Son mektubum demişsin, inanmam Sen dayanamazsın bensizliğe, erir bitersin günden güne Bak ne diyorum güzelim, gönlün olsun birkaç gün daha çıkalım Sevinirsin belki Sen bensiz yapamazsın güzelim Beni sevdiğin günü düşün nasılda çocuk gibiydin Bayılacaksın diye korkmuştum güzelim Benim elimden senin gibi neler geçti bilirsin Haberim yok sen beni gerçekten sevdin mi güzelim? Sana bu mektubu meyhanede yazıyorum Sağolsun arkadaşlar yardım ediyorlar Biraz önce bir çocuk dövdük onun şerefine içiyorum Bak güzelim sana ne dediğimi hatırlamıyorum “ÜZÜLME” yazmışsın Sahiden yıkıldın mı? Umursamazsın sanmıştım Takmazsın diye ummuştum Ama madem artık beni unuttun, bu sana son sözüm; “BENDE SENİ SEVDİM güzelim” // Kızın arkadaşından ye Seni tanımıyorum ama arkadaşım seni çok sevmişti Son mektubum demişti, doğru Hem o seni çoktan unuttu bile Resmini bana verdi Birgün buluşup konuşalım seninle Güzelim demişsin bizimkine, bende seni zevkli sanırdım Ben ondan daha güzelim Bak telefon numaram arkada yazıyor Onu aradığın gibi beni de ara Ayrıca bizimki biraz garipçedir Bu aralar kalbinin ağrıdığını söylüyor Doktorlar teşhis koyamıyorlar Aman canım o da bir başka Ağlasada gülüyorum der Sakın unutma, beni ara // Sden kızın arkadaşına Bak kızım ben seni daha en başından sevmedim Ben herşeyden çok güzelimi sevdim O bana canından koparcasına m derdi Oysa sen , soğukta kalmışçasına Senin gibi arkadaş olmaz olsun Güzelliğe gelince hiç kimse yarışamaz benim güzelimle Şimdi bırak bunları, bende yıkıldım, ona söyle Son mektup derken yalan sanmıştım Daha beter içer oldum Her gece sarhoşum Bir daha ki mektupta güzelimden bahset bana Şimdi gerçekten mutlu mu? Başkasını mı seviyor? Hasta demiştin, hem de kalbinden Yoksa bu aşk hastalığı mı? Benden başkasıyla mı? Anlat bana arkadaş herşeyi anlat Beni seviyor mu öğren bakalım Yoksa bu kadar çabuk mu unuttu beni? Çabuk yaz arkadaş Anladım ki ; ben onsuz bu dünyada yaşayamazmışım // Arkadaştan ye Affedersin yanlış yaptım ben O seni gerçekten sevdi Son nefesinde bile adını sayıkladı Yüreğim parçalandı anlayamazsın m deyişini duysaydın, gözlerini kaparken, aşkın öyle sarmıştı ki bedenini Kaybedince yaşayamadı öldü işte Son mektubu ne yaptın? İçip içip ağlıyor musun? O şimdi mezarında huzurla yatarken, yılanlara bile seni anlatıyordur, şüphen olmasın Zaten mezar taşında “SENİ SEVDİM SERSERİM” yazısını görünce anlayacaksın Belki yaşaması için bir umut vardı, içinde Ama senle ciddi olsaydı Birkaç gün çıkalım demişsin işte ona, güzeline, ozaman vurdu Zavallıcığın yüreğine indi Şimdi mezarında derin bir uykuda Sevgisi sonsuzlaştı onunla Aslında o istemedi, öldüğünü bildirmemi Ama dayanamadım yazdım işte Şimdi ne yaparsın bilmem, içer misin, adam mı döversin? Sende onu sevmişsin öyle yazmışsın ÖYLEYSE BIRAKTA AŞKINIZ YAŞASIN nin Odasında Bulunun Not Sana geliyorum güzelim Seni seviyorum güzelim ELVEDA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com