![]() |
Enginar Nasıl Pişirilir - Sebzeli Enginar Tarifi - Milföyde Enginar - Beşamel Soslu Enginar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar Nasıl Pişirilir - Sebzeli Enginar Tarifi - Milföyde Enginar - Beşamel Soslu EnginarEnginar nasıl pişirilir - sebzeli enginar tarifi - milföyde enginar - beşamel soslu enginar MALZEMESİ 4 adet enginar 1 adet soğan 1 çay bardağı konserve bezelye 1 adet havuç 1 adet büyük boy patates tuz karabiber 1 çay bardağı krema 1 çorba kaşığı tereyağı Beşamel sos için: 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt Milföy çubukları için: 4 adet milföy hamuru 1 adet yumurta Üzerine: Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri TARİFİ Enginarları yumuşayana kadar haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garnitürü enginarların ortasına paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 L derece fırında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|