![]() |
Piliç Sote Andaluz-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Sote Andaluz-Yemek TarifleriMALZEMELER 4 kişilik 1 adet yarka piliç (1200 gr) 2 kahve fincanı sıvı yağ 2 adet piyaz doğranmış iri soğan 4 adet çekirdekleri çıkmış piyaz doğranmış dolmalık biber 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı tereyağı tuz 2 çay kaşığı kekik 2 ½ su bardağı süt (süt 5 bardak olarak ocağa konmalı ve 2 ½ bardak kalana kadar çektirilmelidir ![]() ½ çay kaşığı kırmızı pul biber HAZIRLANIŞI Pilici 8 parçaya bölün, dibi düz bir tencereye sıvı yağı koyup kızdırın piliçleri ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|