Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çin Usulü Dana Kavurma - Çin MutfağıÇin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı Malzemeler: Çin tavası (wok) 750 gr kuşbaşı dana eti2 ortaboy soğan 3 diş sarımsak 4 adet domates 2 yemekkaşığı zeytinyağı 2 çaykaşığı pul biber 1 çaykaşığı tuz Yapilisi: Kızdırılmış çin tavasını hafif yağlayın ![]() Soğan ve sarımsağı beraberce öldürün Etleri bu karışıma ilave edin ve devamli karıştırarak etleri yumuşatın ![]() Daha sonra rendelenmiş domatesleri ekleyin ![]() Kırmızı pulbiberi ve tuzuda koyarak kısık ateşte 20 dk pişirin |
|
|
|