![]() |
Yoğurtlu Et Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu Et Nasıl YapılırYoğurtlu Et nasıl yapılır ![]() Malzemeler : 3 çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr kuşbaşı et 1 adet yumurta 2 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Tarif : 3 Çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, kızdırınız ![]() 0,5 kg ![]() ![]() Dilediğiniz miktarda karabiber ve tuz ekleyiniz ![]() Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpınız ![]() Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırınız ![]() Orta boy bir fırın kabına etleri yayınız ![]() Üzerine yoğurtlu karışımı gezdiriniz ![]() Önceden ısıtılmış 200 oC' li fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriniz ![]() Pişen yemeği fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|