![]() |
İstanbul Attack-İstanbul Geceleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack-İstanbul Geceleriİstanbul sokaklarına son ses, ses verdik bizimle coşar hekes ![]() ![]() ![]() RAMİZ Saat beşi bulmuş haberim yok ![]() bok ![]() ![]() olmasın,azıdişte koğuk dolmasın ![]() saçını başını yolmasın ![]() ve de durmasın ![]() gazlasın ![]() ![]() MC'ler Bu gece burda Nah! biter ![]() ama daha erken ![]() ![]() Sen ol da yerinde durma rapi de duyma ve de kudurma ha ?! ![]() Ne mümkünatı var?Rapi duydun Ramiz fors atar ![]() KASIRGA Gece üç Beyoğlu canlı,bomba ![]() ![]() Gelde bu akşam sarhoş olma ![]() ![]() Kafam zirve,çakır,bomba ![]() ![]() bet kendini poponu kolla sende dinle böyle rapi danset oyna ![]() Çalkala yo! Sen de haydi ![]() ![]() yo! Sen de haydi ![]() FUCHS 34 İstanbul rapimle az,bol ![]() ![]() Adımımı yavaşça attım inleten ![]() dinleten ![]() ![]() yıllar dır dır anlatan ![]() ![]() hatunların hepsi peşimden dağılmalı ![]() sende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() insin ![]() ![]() TİMUR Bize bir track az gelir ![]() ![]() raplerim vurdu içine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tesisata baksana ![]() ![]() Bilmiyorum kim arıyor acaba?Hangi bitch var telefonun ucunda?Bütün gece yoruldum artık,pompalama vakti bitti ![]() Fişimi çekti gitti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|