Nostalji Şarkı Sözleri... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Adamo - Arkadaşımın Aşkısın Arkadaşımın aşkısın Hakkım yok seni sevmeye Çıktın karşıma ne diye Sen başkasının malısın Kalbim bunu nerden anlasın Unutmam lazım çünkü sen Arkadşımın aşkısın Kaderin oyunu bu bana Göstermesin seni bana Karşımda olsanda bakmam Arkadaşımı aldatmam İsterse kalbim ağlasın Arkadaşımın aşkısın Ümit verme insanım ben Çek bakışlarını benden Şüphe etme sevgimden Kalbim yalnız senin değil Arkadaşımında bunu bil Tercihle geçerse ömrüm Yaşayamam ben ölürüm Dikkat kimse anlamasın Arkadaşımın aşkısın Dinleyince bu şarkımı Anlayacaksın hatanı İki dost arasına girdin Yalnız onu sevindirdin Dikkat kimse anlamasın Arkadaşımın aşkısın Kimseyle hiç dertleşemem Başkasınıda sevemem Ölmek ister ah ölemem Dikkat et anlaşılmasın Bıtak kalbim ağlasın Arkadışımın aşkısın |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Adamo - Benim Bütün Dualarım Beni bütün dualarım seninle Sen bir ömür mesut olasın diye Yalvarırım gündüz gece Hayalin gözlerimde mesut olasın diye Benim bütün dualarım seninle Biliyorum doyamadım sevgiye Sen beni duymazsan bile Hatıralar senelerce bir tesellidir bize Dünyada sevmiş sevecek kim varsa Hep duyarlar hep ağlarlar Bütün ıssız kumsallarda Ve o ıslak sokaklarda Onlar duyarlar bu aşkı hep kendi ruhlarında |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Adamo - Haykırıyorum Yalnızım ben yalnız Bak cok yalnızım Ne askım dostum var Ne kıs ne yazım Ve ask ararken sen cıktın karsıma Hayır deme ne olur temız askıma Haykırıyorum Ismını ben her zaman Bak yasayamam ınan Sen sevgılım olmadan |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Alpay - Fabrika Kızı Gün doğarken her sabah Bir kız geçer kapımdan Köşeyi dönüp kaybolur Başı önde yorgunca Fabrikada tütün sarar Sanki kendi içer gibi Sararkende hayal kurar Bütün insanlar gibi Bir evi olsun ister Birde içmeyen kocası Tanrı ne verirse geçinir gider Yeterki mutlu olsun yuvası Dışarda bir yağmur başlar Yüreğinde derin sızı Gözlerinden yaşlar akar Ağlar fabrika kızı Oysa yatağında bile Birgün uyku göremez İhtiyar anası gibi Kadınlığını bilemez Makineler diken gibi Batar hergün kalbine Yün örecek elleri Hergün ekmek derdinde Gün batarken her akşam Bir kız geçer kapımdan Köşeyi dönüp ksybolur Başı önde yorgunca Fabrikada tütün sarar Sanki kendi içer gibi Sararkende hayal kurar Bütün insanlar gibi |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Berkant - Samanyolu Sen kalbimin mehtabısın güneşisin Sen ruhumun vazgeçilmez bir eşisin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Ruhum senin kalbim senin ömrüm senin Yıllar geçse ölmeyecek bende sevgin Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek Uzaklara kaçıversek seninle biz Birgün elbet göze gelir bu sevgimiz Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zaman Ki Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zaman ki Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlikte var yine serde Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde Sana kara yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde Bak bir garip diyorki nerede o yarim nerde Anılara kapılıp kanma dünyanın da düzeni böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla baki Öyle bir geçer zaman ki |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Fikret Kızılok - Haberin var mı? Haberin, haberin var mı? Terketmedi sevdan beni Aç kaldım, susuz kaldım Geceler gecelerce Yastığımda, düşümde, içimdesin Bir hain bıçak gibi kalbimdesin Dermanı yoktur bilirim Tütünsüz, uykusuz kaldım Terketmedi sevdan beni Aç kaldım, susuz kaldım Geceler gecelerce Yastığımda, düşümde, içimdesin Bir hain bıçak gibi kalbimdesin Dermanı yoktur bilirim |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Fikret Kızılok - Farketmeden Susamış suların akışı gibi Çaresiz gözlerin bakışı gibi Kapının ansızın çalışı gibi Akrebin ateşte yanışı gibi Vazgeçip uzaktan senin yanında Kendime cevapsız soru sormuşum Kaybolup giderken fırtınalarda Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum Farketmeden senin olmuşum Güneşin gölgede kalışı gibi Uykunun düşlere dalışı gibi Kalbimin nabzımda atışı gibi Bir yolun bir yere varışı gibi Vazgeçip uzaktan senin yanında Kendime cevapsız soru sormuşum Kaybolup giderken fırtınalarda Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum Farketmeden senin olmuşum |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Tanju Okan - Hancı Gurbetten gelmişim, yorgunum hancı! Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş ![]() ![]() Aman karanlığı görmesin gözüm, Perdeleri ger yavaş yavaş ![]() ![]() Garibim, her taraf bana yabancı, Dertliyim çekinme, doldur be hancı! Önce kımıldar hafif bir sancı, Ayrılık sonradan kor yavaş yavaş ![]() ![]() Bende bir resmi var yarısı yırtık, On yıldır evimin kapısı örtük ![]() ![]() Garip bir de sarhoş oldu mu artık Bütün sırlarını der yavaş yavaş ![]() ![]() Gurbetten gelmişim, yorgunum hancı! Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş ![]() ![]() Aman karanlığı görmesin gözüm, Perdeleri ger yavaş yavaş ![]() ![]() İşte hancı! ben her zaman böyleyim, Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim? Kaldır,kaldır artık, boş kadehi neyleyim? Şu bizim hesabı gör yavaş yavaş ![]() ![]() Gurbetten gelmişim, yorgunum hancı! Şuraya bir yatak ser yavaş yavaş ![]() ![]() Aman karanlığı görmesin gözüm, Perdeleri ger yavaş yavaş ![]() ![]() İşte hancı! ben her zaman böyleyim, Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim? Kaldır artık, boş kadehi neyleyim? Şu benim hesabı gör yavaş yavaş yavaş ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Tanju Okan - Abbas Akşam oldu halim yaman Haydi Abbas vakit tamam Bir kaç kadeh parlatalım Başka dilden ben anlamam Bu dünyanın hali böyle Haydi Abbas beni dinle Bil ki hayat bir hikaye Haydi içelim abbas,şerefe İçim yangın gönlüm dargın Haydi Abbas nerde rakım Rahatlasın dertli başım Durma Abbas iç bakalım Bu dünyanın hali böyle Haydi Abbas beni dinle Bil ki hayat bir hikaye Haydi içelim abbas,şerefe Dertle yüzen uyurgezen, Haydi Abbas nerde mezem Şu halimi var mı bilen? Demlenelim bitsin çilem Bu dünyanın hali böyle Haydi Abbas beni dinle Bil ki hayat bir hikaye Haydi içelim abbas,şerefe |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Tanju Okan - Çal Çingene Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Çal çingene çal bir daha Ne çıkar çalsan bir daha Sevenlerin şarkısı bu Kadehler hiç boş durur mu? Çal çingene çal bir daha Ne çıkar çalsan bir daha Sevenlerin şarkısı bu Söylemeden durulur mu? Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Ne çıkar çalsan bir daha Saçlarıyla havasayıla Seviyorum anlasana Çal çingene çal bir daha Ne çıkar çalsan bir daha Sevenlerin şarkısı bu Kadehler hiç boş durur mu? Çal çingene çal bir daha Ne çıkar çalsan bir daha Sevenlerin şarkısı bu Kadehler hiç boş durur mu? --->: NostaLji Şarkı SözLeri ![]() ![]() frmacil sayfa 2iki --->: NostaLji Şarkı SözLeri![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Tanju Okan - Çaresiz Sen yalnız geçen bir gecenin sabahında Başın ellerin arasında çaresiz Yeni doğan günde hiç nefret ettin mi Sen sarhoş olup bir gecenin sabahında Boşalan kadehlere dolan derdini Vurup duvarlar içine isyan ettin mi Al bende kalan resmini Bakıp bakıp çaresiz Ağladığım yetmedi mi Ben hep böyle bir ömür senin için gözyaşı döküp geçmişle avunamam al şu resmini ne seni isterim ne verdiklerini Sen yalnız geçen bir gecenin sabahında Başın ellerin arasında çaresiz Yeni doğan günde hiç nefret ettin mi Sen sarhoş olup bir gecenin sabahında Boşalan kadehlere dolan derdini Vurup duvarlar içine isyan ettin mi Al bende kalan resmini Bakıp bakıp çaresiz Ağladığım yetmedi m Ben hep böyle bir ömür senin için gözyaşı döküp geçmişle avunamam al şu resmini ne seni isterim ne verdiklerini Ben hep böyle bir ömür Senin için gözyaşı döküp Geçmişle avunamam al şu resmini Ne seni isterim ne verdiklerini Sen sarhoş olup bir gecenin sabahında Boşalan kadehlere dolan derdini Vurup duvarlar içine isyan ettin mi |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Tanju Okan - Kadınım Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen ![]() ![]() Kıyıda köşede gülüşünn kaybolmuş Ne olur terketme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen ![]() ![]() Kadınım, kadınım, kadınım Hatırla o günü karşı ki sokakta Seni öptüğümü ilk defa hayatta Kollarımda benim ilk bahar sabahı Sen ![]() ![]() Sönmüş bak ışıklar,ev nasıl karanlık O ılık aydınlık yuvamız soğumuş Geceler bitmiyor ağlıyorum artık Sen ![]() ![]() Kadınım, kadınım, kadınım Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen ![]() ![]() Masamız köşede öylece duruyor Bardaklar boşalmış her biri bir yerde Sanki hepsi hasret senin nefesine Sen ![]() ![]() Kadınım, kadınım, kadınım Bana biraktığın bütün bu hayatın Yaşanan aşkların değeri yok artık Ben sensiz olamam artık anlıyorum Sen ![]() ![]() Şimdi çok yalnızım Ne olur kal benimle O kapıyı kapat elini ver bana Dışarıda yalnız üşüyorsun Sen ![]() ![]() Kadınım, kadınım, kadınım ![]() |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam Ki Öyle sarhoş olsam ki Bir an seni unutsam Unutsam bugünleri Yarınları unutsam Öyle sarhoş olsam ki Bir daha ayılmasam Herşey bir rüya olsa Unutarak uyansam Seni gördüğüm günü Sevdiğimi unutsam Bir başka dünya bulsam İçinde sen olmasan Öyle sarhoş olsam ki Bir daha ayılmasam Herşey bir rüya olsa Unutarak uyansam Öyle sarhoş olsam ki Bir an seni unutsam Unutsam bugünleri Yarınları unutsam unutsam |
|
|
|
#15 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Tanrı Misafiri Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Rahbani Brothers Yayınlayan © 1973 İstanbul Ömrünüm son durağında seni buldum yanımda Aşkımın son baharında son yapraksın dalımda Bin keder yüklüyüm gülmedi yüzüm Bir gece kalsın yanında dinlensin gönlüm Böyle dertliyim hasret çekerim Yoktur huzurum ağlar gezerim Ben Tanrı misafiriyim yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde benimdir diyeyim Garibim yer ver garibim yer ver Kalbimin esrarı çözülsün varsın Öyle sevgi bu akşam felek kıskansın Böyle dertliyim hasret çekerim Yoktur huzurum ağlar gezerim Ben Tanrı misafiriyim yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde benimdir diyeyim Garibim yer ver garibim yer ver |
|
|
|