![]() |
2011 Hit Türkçe Şarkılar Listesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2011 Hit Türkçe Şarkılar Listesi2011 hit türkçe şarkılar listesi 2011 Türkçe Hit Şarkılar 2011 hit türkçe şarkılar 2011 hit türkçe şarkılar listesi Türkçe Hit Şarkılar Listesi 1 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() En Hit Türkçe Şarkılar 2 Ferhat Göçer Bunlar Boşver Sertap Erener İkimiz Bir Fidanın Yusuf GüneY Unut Onu Kalbim Funda Arar Sen ve Ben Emre Aydın Hoşçakal Murat Dalkılıç Dönmem Soner Sarıkabadayı Seveni Arıyorum Sıla Oluruna Bırak Mustafa Ceceli EKsik Kayahan 365 Gün 6 saat Demet Akalın Olacak Olacak Nev Sevmekten Kim Usanır Gökhan Tepe Birkaç Beden Önce Nilüfer Hayko Cepkin Aşk Kitabı Ogün Şanlısoy Avunmak zor Petek Dinçöz Ferhat Göçer Seni Sensiz Seveceğim Ebru Gündeş Aglamayacağım Seksendört Hayır Olamaz Aşkın Nur Yengi Başka Sözüm yok Nilüfer Şebnem Ferah Erkekler Ağlamaz Tnk Yine Yazı Bekleriz Şebnem Ferah Hoşçakal Lara Yolla Deniz Seki Suya Hapsettim En İyi 10 Türkçe Şarkı 1- Tarkan – Sevdanın Son Vuruşu 2- Ajda Pekkan – Haydi Gel 3- Hande Yener – Bodrum 4- Demet Akalın – Tecrübe 5- Serdar Ortaç – Poşet 6- Manga – We Could Be The Same 7- Fulden Uras – Bensiz Olsun 2010 8- Rashit – Dinozor 9- Murat Boz / Soner Sarıkabadayı – İki Medeni İnsan 10- Candan Erçetin – Git |
![]() |
![]() |
|