![]() |
Adnan Şenses Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Şenses Şarkı SözleriNeden Saçların Beyazlamış Neden saçların beyazlamış arkadaş Sana da benim gibi çektiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanedesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanelerdesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım vallah senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez böyle arkadaş Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın kahrı bitmez bilmez arkadaş Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Of be arkadan seçmek zor sanat Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez, böyle bitmez arkadaş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Şenses Şarkı SözleriEğer ölürsem buralarda Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni ***ürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah aşıklar koklasınlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Şenses Şarkı SözleriSen ve ben ama gittin Niye bitirdin Sonuna kadar gelmedin Sevgini esirgedin gel kırma artık sev beni ömrünce Ve elini gönlünce Gel kırma artık yalnız bırakma Yanıyor yüreğim Gözyaşlarım yağmur gibi Allahım güç ver ona gelsin artık Bitmesin bu sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Şenses Şarkı Sözleriİçelim arkadaş benim derdim çok, İçelim arkadaş derdime çare yok İçelim arkadaş bu gün keyfim yok ![]() İçelim arkadaş tadım tuzum yok Dostlar acı söyler, düşmanlar sevine dursun Bir büyük içtim ben, şifalar olsun Mezem biraz peynir, birazda zeytin olsun İçelim arkadaş içelim işte, İçelim arkadaş sarhoşum işte ![]() ![]() ![]() Doldur be meyhaneci, boş kalmasın kadehim ![]() ![]() ![]() Doldur be meyhaneci, hiç bitmiyor dertlerim ![]() ![]() ![]() Doldur be meyhaneci, çabuk doldur içeyim ![]() ![]() ![]() Doldur, doldur, doldur, doldur, gitsin ![]() ![]() ![]() Doldur be meyhaneci yanıyor içim içim ![]() ![]() ![]() Doldur be meyhaneci hiç bitmiyor dertlerim ![]() ![]() ![]() Doldur be meyhaneci kör kütük sarhoşum o biçim ![]() ![]() ![]() Doldur Doldur Doldur Doldur Gitsin İçelim arkadaş hiç umudum yok, İçelim arkadaş bugün havam yok ![]() ![]() ![]() İçelim arkadaş benim gözüm tok, İçelim arkadaş muhabbetim yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Şenses Şarkı SözleriAh annem annem gurbette Sevdiğim bir gonca idi daha Koklamadan soldu dediler ben Aşkımı ona söylememiştim Duyunca gözleri doldu dediler Vefasız sanırdım o nazlı yari Onun için terk eyledim diyarı Duydum göç eylemiş gönlümün Yari sanada selamı kaldı dediler Artık feryadımı dinlesin Könler uyusunlar dinler sahralar Gözler o pembe yanaklar o Tatlı diller çürüyüp aşkını anam Buldu dediler çürüyüp Aşkını buldu dediler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adnan Şenses Şarkı SözleriGönlümde açmadan solan bir gülsün Her zaman gamlıyım her zaman üzgün Beklerim yolunu aylar boyunca Yeterki gel bana Senede bir gün, senede bir gün Ağarsın saçların, solsun yanağın Adını anmaktan yansın dudağım Bu aşka canımı adayacağım Yeter ki gel bana Senede bir gün, senede bir gün |
![]() |
![]() |
|