![]() |
Bir Uzak Ağaç Arıyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Bir Uzak Ağaç Arıyorum...Bir uzak ağaç arıyorum ![]() ![]() ![]() Altında oturup sırtımı yaslamak, hayattan kopup hayatı düşünmek istiyorum ![]() Uzak ki, her tesirden azade ve fakat gönlümün sahrası kadar yakın ![]() ![]() ![]() Ve miskince uyuklamak belki ![]() ![]() ![]() *** Ramazan yine şükür ![]() ![]() ![]() Ve fakat ne kadar çok eksik var ![]() Olanla mutlu olmak, olanda hikmeti görmek, yetinmek ve huzur bulmak ![]() ![]() ![]() Yola çıkarken bağlanılan niyet, yolun sonunda aynı saadeti getirmiyor herkese ![]() ![]() ![]() Aynı yerden başlamıştık, aynı heyecan içreydik, aynı vs ![]() ![]() ![]() Aynı değil ![]() Ben bir uzak ağaç arıyorsam kaybolmak için yokluğa razı ![]() ![]() ![]() Sen türkü söylüyorsan yola çıktığın günkü gibi ![]() ![]() ![]() Eksik var manzaramda ![]() İçimi burkan ![]() Belki senin umursamadığın ![]() ![]() ![]() Belki sende eksik saymadığın ![]() ![]() ![]() Belki eksik olmayan ![]() ![]() ![]() *** Bir uzak ağaç arıyorum ![]() ![]() ![]() Altında oturup sırtımı yaslamak, hayattan kopup, hayatı düşünmek istiyorum ![]() O tarhana çorbası, yanında zeytin Besmeleyle konmuş ortaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve fakat sofra yapayalnız ![]() ![]() ![]() *** Bilsem ki ben varım diye bu yalnızlık ![]() ![]() ![]() Bilsem ki, hâlâ bodrum katlarında padişah sofraları kuruluyor ve padişahlar hiçlikleriyle hazır ![]() ![]() ![]() Bilsem ki tarhananın üstünde bir muhabbet buğusu ![]() ![]() ![]() Vay bendendir bu yoksulluk deyip, mendil açardım çoktan ![]() ![]() ![]() *** Şimdi ne dinlesem olmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yavuzselim’in şadırvanında iftar vakti ![]() ![]() ![]() Ahirete niyetliydik o zaman ![]() *** Bir uzak ağaç arıyorum ![]() ![]() ![]() Altında oturup sırtımı yaslamak, hayattan kopup hayatı düşünmek istiyorum ![]() Murat Başaran
![]() |
|