![]() |
Cem Adrian - Hayat.. Ben.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian - Hayat.. Ben..Çok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Çok üzdün ![]() ![]() ![]() ![]() Uykusuz bir gece Ve saat epey geç Aklımda bir sorun var ve; Elimde cevap Sabah olsa Ben bi kere sızsam Ve sonra; Tekrar uyanıp da ![]() ![]() Hayat ![]() ![]() Diye Ben Hayat ![]() ![]() Dinle beni Bırak ![]() ![]() Peşimi Bırak ![]() ![]() Peşimi benim Hayat Ben vazgeçtim Bu dünya çok elips Hayat çok edepsiz Adımı bile koymuşlar; Benden habersiz ![]() Belki ![]() ![]() Konuşmak da yaşamak gibi Belki çok gereksiz çok gereksiz Bedenim senin ama hayat Ruhum asla Diye ben Hayat ![]() ![]() Masumum Bırak ![]() ![]() Peşimi Bırak ![]() ![]() Peşimi benim Hayat ![]() ![]() Ben vazgeçtim Geri ver ![]() ![]() Geri ver ![]() ![]() Geri ver ![]() ![]() Herşeyi herşeyimi herşeyi baştan ![]() ![]() Yeni baştan ![]() ![]() Çok üzüldüm ![]() ![]() Çok üzdüler beni hayat sayende; O insanlar insanlar insanlar var ya ![]() ![]() Hepsi ![]() ![]() Hepsi kadar en çok; Masum ve biraz da suçluyum ![]() ![]() Ama sen çok günahkarsın hayat ![]() ![]() Hala masumum ![]() ![]() Hala masumum hayat ![]() ![]() Ama herkes kadar ![]() ![]() Herkes kadar ![]() ![]() Günahkarım ![]() ![]() Çok üzdün ![]() ![]() Çok üzdün ![]() ![]() Beni hayat ![]() ![]() Çok ![]() ![]() Çok sevdim seni hayat ![]() ![]() Sevdim ![]() Sevdim seni ama ![]() ![]() Hayat seni ben seçmedim ![]() ![]() Çok ![]() ![]() Çok üzdün beni hayat ![]() ![]() Üzdün ![]() ![]() Üzdün beni hayat ![]() ![]() Hayat seni ben affetmedim ![]() ![]() çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|