![]() |
Yürek Olmadan Aşk Oluyorsa öğret Bana Sana Dair Ne Varsa... |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Yürek Olmadan Aşk Oluyorsa öğret Bana Sana Dair Ne Varsa...Yürek olmadan aşk oluyorsa öğret bana sana dair ne varsa ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimi uyutmaya gidiyorum ![]() Canım yanıyor tüm kelimelerim tükenmiş, kaynağını bulamayan su gibiyim deli gibi çağlarken akamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin uykulara çekilme vaktidir şimdi ![]() ![]() Ben beynimle sevmeyi öğrenemedim sevgili oysa ki sizin dünyanızda aşk farklı yüreğimle seviyorum derken beyninizle seviyorsunuz ![]() ![]() ![]() Aşk coşturandır, heyecanlandırandır, beklenendir, özlenendir, tektirparça parça yaşanmaz aşk ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin dünyanda ki aşkı anlayamadım sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçim acıyor şimdi sevgiliyüreğimi uyutma vaktisenin dünyanda ki gibi sevmeyi beceremedim ![]() Aşk beynimizi uyuşturmak için kendi kendimize söylediğimiz yalanların toplamıdır somut dünyanızda ben soyut dünyamda gerçeklerimle mutluydum ![]() Ey sevgili sebebini bilmediğim hayal kırıklıklarınla dolu şu an yüreğim ![]() ![]() Yürek olmadan yaşanabilirse bir sevda hala senin aşk dediğin yerdeyim bekliyorum ![]() Öğret bana dünyanda ki aşkısen benim dünyamda ki aşka aşık oldun çünkü aşk benim dünyamda çok güzel çok özelsende öğret bana sende ki aşkı gönüllüyüm öğrenmeye ![]() Yürek olmadan aşk oluyorsa öğret bana sana dair ne varsa ben yüreğimi avutmaya gidiyorum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Yürek Olmadan Aşk Oluyorsa öğret Bana Sana Dair Ne Varsa... |
![]() |
![]() |
#2 |
Atlıkarınca
|
![]() Cevap : Yürek Olmadan Aşk Oluyorsa öğret Bana Sana Dair Ne Varsa...yürekten sevmek bile bilinmiyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yürek Olmadan Aşk Oluyorsa öğret Bana Sana Dair Ne Varsa... |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Yürek Olmadan Aşk Oluyorsa öğret Bana Sana Dair Ne Varsa...Yürekten sevmenin tarifi Yürekleriyle Ölenler ile son buldu Günümüzde Yürek mi Kalmıs ta Yürekten Sevilsin Sevgili :( Acıyorum Halimize ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|