![]() |
Sezen Aksu Geri Dön Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Geri Dön Şarkısı SözleriSezen Aksu Geri Dön Şarkısı Sözleri Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün sen de gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin Her şey seni hatırlatır da yeniden Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün sen de gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Geri dön geri dön Yeter Söz: Sezen Aksu Müzik: Atilla Özdemiroğlu Hep binbir maske ve binbir duyguda Hep karmaşa sen ve senden başka Bin insana dönüp yaşıyorsun Parça parça her duygunu olmaz Hep binbir maske ve binbir duyguda Hep karmaşa sen ve senden başka Bin insana dönüp yaşıyorsun Parça parça her duygunu olmaz Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup bin bir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup bin bir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin Hep yarım yarım ve erken yaşanan Her sevgiden izler var içinde Çizgi çizgi ve silemiyorsun Onları bir türlü hayır olmaz Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup bin bir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin Yeter yeter beni bırak seninle kendi halime Yeter artık içindeki yabancıya söyle gitsin Hüzün olup bin bir damga vuruyor sevgim üstüne Yeter gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin Söz: Sezen Aksu Müzik: Onno Tunç |
![]() |
![]() |
|