![]() |
Gülden Karaböcek Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı SözleriBEN OLMALIYDIM bu sevgi en başta benim hakkımdı delice sevdiğin ben olmalıydım gönlüne başkası girmemeliydi tanrıdan dileğin ben olmalıydım ellerin elimle buluşmalıydı gözlerim gözümle konusmalıydı kalbin tek kalbimle anlasmalıydı boynuna sarılan ben olmalıydım ben olmalıydım ben olmalıydım seni en özleyen ben olmalıydım seni bir başkası sevmemeliydi kalbinin sahibi ben olmalıydım ben olmalıydım ben olmalıydım seni en özleyen ben olmalıydım seni bir başkası sarmamalıydı kalbinin sahibi ben olmalıydım ellerin elimle buluşmalıydı gözlerim gözümle konusmalıydı kalbin tek kalbimle anlasmalıydı boynuna sarılan ben olmalıydım ben olmalıydım,ben olamlıydım boynuna sarılan ben olmalıydım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı SözleriANADAN AYRI Geldi geçti en güzel yıllarım Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı Anadan ayrı babadan ayrı Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı Çeken bilir şu gurbetin acılarını Uykusuz geçen gecelerin sancılarını Kim özlemez ana baba bacılarını Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı SözleriDİLEK TAŞI Gözümde canlanır koskoca mazi Sevdiğim nerede ben neredeyim Suçumuz neydiki ayrıldık böyle Mutluluktan bir haber ver dilektaşı Efkarım birikti sığmaz içime Bin sitem etsemde azdır kadere Gülmeyi unutan yaşlı gözlere Mutluluktan bir haber ver dilektaşı Bir hayal tufanı eser başımda Hangi yana baksam durur karşımda Artık tüm ümitler yabancı bana Mutluluktan bir haber ver dilektaşı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı Sözleridiyemedim zehroldu ıcımde bır bır umutlar yasadımmı ben bılemedım zehroldu ıcımde bır bır umutlar yasadımmı ben bılemedım herkez sordu senı bana bız ayrıldık dıyemedım herkez sordu senı bana bız ayrıldık dıyemedım dıyemedım dıyemedım bız ayrıldık dıyemedım dıyemedım dıyemedım bız ayrıldık dıyemedım ümıtle basladı senle askımız neden ayrıldık bılemedım ümıtle basladı senle askımız neden ayrıldık bılemedım senden ayrı bu dünyada ne yaptımsa gülemedım senden ayrı bu dünyada ne yaptımsa gülemedım dıyemedım dıyemedım bız ayrıldık dıyemedım dıyemedım dıyemedım bız ayrıldık dıyemedım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı SözleriNE ZAMAN BİTECEK Kirilsin ellerim neye yariyor Gencligim gidiyor tutamiyorum Tanrim bana vermis yorgun ayaklar Bahtimin pesinden kosamiyorum Ne zaman bitecek Tanrim bu azap Yarini olmayan gunlere kaldim Dunyami ben yiktim kendi elimle Askima bir yuva kuramiyorum Simdi ne dertliyim ne de bahtiyar Yasim genc olsa da gonlum ihtiyar Bir ask icin ben bak diyar diyar Ecelin pesinden kosar giderim Ne zaman bitecek Tanrim bu azap Yarini olmayan gunlere kaldim Dunyami ben yiktim kendi elimle Askima bir yuva kuramiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı SözleriOTEL ODALARI Pencerelerine ışıklar düşen Ah otel odaları, otel odaları Sarı, yeşil, kırmızı, mor Hepsi de acının değişik tonları Ah otel odaları, otel odaları Yalnızlığın mezarları Otel odaları, otel odaları Sürgünlerin, gurbetlerin diyarı Hergece sabaha karşı dönersin Bir bardak su durur masanın üzerinde Sabahtan kalma peynir ekmek kırıntıları Rutubetli duvarlarında hayallerin gezinir Yatağında küflenmiş bir battaniyeyle dertleşirsin Bitmiştir gece şimdi artık kendi kendinlesin Ah otel odaları, otel odaları Yalnızlığın mezarları Otel odaları otel odaları Sürgünlerin, gurbetlerin diyarı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı SözleriSEVDALIM Güzelden güzelsin gönülde gezersin Sen bana yetersin fermanım sevdalım x 2 Sen bana yetersin fermanım sevdalım [Nakarat] x 2 Canımda cananım dermanım sevdalım Dilimde fermanım sevdalım sevdalım Dilimde fermanım sevdalım sevdalım Dünyada güneşsin kalbimde ateşsin Bulunmaz bir eşsiz sevdalım sevdalım x 2 Bulunmaz bir eşsiz sevdalım sevdalım [Nakarat] x 2 Dilimde fermanım sevdalım sevdalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülden Karaböcek Şarkı SözleriSÜRÜNÜYORUM Döndürsene beni senin yoluna Kahreden dünyamda sürünüyorum Huzursuz geceler korkulu düşler Bakta gör halimi sürünüyorum Ne bir sevenim var ne seven bir kalbim Ellerim bağrımda perişan kaldım Birgün değil sana hergün yalvardım Duymadım sesimi sürünüyorum x 2 Lay lay lay lalala lala la Avutmaya güne bin ümit verip Ağlatıyor sonra hüsranlar gelip Baştan yarat beni dertten eleyim Acı bu halime sürünüyorum Tövbeler dileyip düşsem yoluna Günahım bırakmaz girer koluma Sonunda kul oldum kötü kuluna Ayaklar altında sürünüyorum x 2 |
![]() |
![]() |
|