![]() |
Ajda Pekkan Söz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ajda Pekkan Söz Şarkı SözleriAjda Pekkan Söz şarkı sözleri Tutmuyor yerini hiçbir şey, Bir daha toplamıyor kaybeden ![]() Bıkmıyor dönüyor dünya İşi bu sormuyor bile neden? Dayandı kapılarıma aşk Yıktı, indirdi duvarlarımı ![]() Ama geldiği gibi çekip gitti, Beğenmedi kurallarımı ![]() Geç kalan yarışında en ön saflardayım, Tanrı bile kabul etmiyor dualarımı ![]() Gözümün yaşına bile bakma, Memnunum ben halimden ![]() Bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı İçimdeki göz ![]() İnanırsam yıkanıp, yumduğuma Samimiyetle bir gün ![]() O zaman dönebilirim başa Yeniden, tertemiz söz ![]() Atladım ateş çemberlerinden, Sınandım mucizesiyle aşkın ![]() Hiç farklı değildim diğerlerinden, Yanılan her kez gibi şaşkın ![]() Dayandı kapılarıma aşk Yıktı, indirdi duvarlarımı ![]() Ama geldiği gibi çekip gitti, Beğenmedi kurallarımı ![]() Geç kalan yarışında en ön saflardayım, Tanrı bile kabul etmiyor dualarımı ![]() Gözümün yaşına bile bakma, Memnunum ben halimden ![]() Bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı İçimdeki göz ![]() İnanırsam yıkanıp, yumduğuma Samimiyetle bir gün ![]() O zaman dönebilirim başa Yeniden, tertemiz söz ![]() |
![]() |
![]() |
|