![]() |
İstanbul Selinde 130 Hayvan Telef Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() İstanbul Selinde 130 Hayvan Telef Oldu![]() ISTANBUL SELİNDE 130 HAYVAN TELEF OLDU Bahçeşehir'de hayvan barınağında bulunan yaklaşık 265 kedi ve köpekten 130'unun yaşanan sel felaketinde telef olduğu anlaşıldı ![]() Olayı duyup, barınağa gelen hayvanseverler, balçık içerisinde bulunan ve hayatta kalan hayvanları kurtarmaya çalıştı ![]() ![]() İstanbul ve Trakya'da yaşanan ve 32 vatandaşın hayatını kaybettiği sel felaketinden, kötü durumdan hayvanlar da nasibini aldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sokak hayvanlarının çok zor durumda olduğunu internetteki forumlardan ve paylaşım sitelerinden öğrenen hayvanseverler kısa süre içerisinde bir araya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayvanlara yardım eden 15 hayvanseverin, hiçbir derneğe üye olmadığını belirten Selen Ağır, yaklaşık 6 saattir barınakta bulunmasına rağmen yetkililerden yardım istediklerini, ancak resmi makamların kendilerine ulaşmadığını ifade etti ![]() ![]() ![]() ![]() 130 HAYVAN TELEF OLDU Barınakta selden önce 265 hayvanın barındığını dile getiren Koray Öztaş, 30 köpeğin selde boğularak, toplamda ise 130 hayvanın telef olduğunu açıkladı ![]() ![]() ![]() "ÇAMUR İÇERİSİNDEN ONLARCA KÖPEK ÇIKARTTIK" Hayvanlara yardım eden 15 kişinin Facebook'tan ve internetteki forumlardan tanışıp, buraya geldiğini söyleyen Romina Bursalı, "Ne bir yetkiliden ne de bir belediyeden yardım gördük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamyonlara konulan hayatta kalmış köpekler, Yedikule'deki hayvan barınağına nakledildi ![]()
![]() |
Cevap : İstanbul Selinde 130 Hayvan Telef Oldu |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İstanbul Selinde 130 Hayvan Telef Olduİnşallah böyle bir olay daha yaşanmaz çok acı
![]() |
Cevap : İstanbul Selinde 130 Hayvan Telef Oldu |
![]() |
![]() |
#3 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : İstanbul Selinde 130 Hayvan Telef Oldu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|