Umudum Var Yarına |
|
|
#1 |
|
LAST BREATH
|
Umudum Var YarınaUmudum var yarına
![]() ![]() Güneş doğacak yine![]() ![]() Ve hayat başlayacak ![]() Yine incitcekler YüReĞiM seni ![]() ![]() Yine kanatcaklar dikenleriyle ![]() Başını kaldır YüReĞiM bak sen gökyüzüne Hala masmavi rengi görüyosan yürü ve bak önüne ![]() ![]() Anladın dimi artık herşey sahte ![]() ![]() Herkesin yüzünde birden fazla maske ![]() ![]() YüReĞiM yetişelim artık sonu gelmeyen yangınlara ![]() Bizde yansakda söndürelim başka yananları ![]() Anlatalım katı yüreklere sevdanın adını ![]() ![]() Ve kazıyalım gökyüzüne sevgiyi ve aşkı ![]() ![]() Hisset YüReĞiM bu mevsimde esen rüzgarları ![]() Hissetme ama sana atılan taşları ![]() ![]() Devam edelim YüReĞiM severek devam edelim ![]() ![]() ![]() İlk önce sevmeyi sevelim YüReĞiM ![]() ![]() Dua edelim sevmeyi sevmeyenler için ![]() ![]() !! Ve ağlayalım ağlamayı bilmeyenler için ![]() ![]() Bir sevda mevsimindeyiz yüreğim ![]() Gülleri gözyaşıyla büyütülen bir sevda mevsimi ![]() ![]() Rengini kandan alan gülleriyle örtülen bir sevda mevsimi ![]() ![]() Hayallarin bulutlarda gezdiği bir sevda mevsimi ![]() ![]() ![]() Yarınlar bizi bekliyor YüReĞiM ![]() ![]() Acılar bizi bekliyor ![]() ![]() Biz hep tebessüm edelim YüReĞiM içimiz kan ağlasada ![]() Ve YüReĞiM tanıtalım kendimizi bizi bilmeyenlerealıntı
|
|