![]() |
Haydi Hepimiz Birbirimize Dua Edelim |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() Haydi Hepimiz Birbirimize Dua Edelimarkadaşlar hiç tanımadığınız bir insana dua ettiniz mi?çıkar gözetmeden onun nasıl bir insan olduğunu bile bilmeden önyargısızca saf duygularla dua ettiniz mi? etmediyseniz yada ettiyseniz bile hadi burada da birbirimize dua edelim ![]() ![]() ![]() dilerseniz duanızın konusunu da belirtebilirsiniz ![]() adım merve pulat eğer isimlerimizi yazarsak ve ona göre dua edersek daha makbul olacaktır eminim ![]() ![]() ![]() duanızı bekliyorum sevgili bilgenesil üyeleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgi ,dua ve selam ile
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Haydi Hepimiz Birbirimize Dua Edelim |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Haydi Hepimiz Birbirimize Dua Edelimİnşallah merve hayatındaki engeller kalkar ve bir düzene girer
![]() ![]() Bende annemin iyileşmesi için duanızı bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
evrem88
|
![]() Cevap : Haydi Hepimiz Birbirimize Dua Edelimteşekkür ederm Sudenazcım Rabbim acil şifalar versin annenize inaşaallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
b@ron
|
![]() Cevap : Haydi Hepimiz Birbirimize Dua EdelimBirbirimize dua edelim! Irak’ta yetişen velîlerden “Mimşâd-ı Dîneverî” hazretleri, bir gün sevdiklerine; - Birbirimize dua edelim, buyurdu ![]() ![]() - Nasıl dua edelim? dediler ![]() - En güzel dua, “Allah senden râzı olsun!” demektir ![]() Ve ekledi: - Allahü teâlâ, kıyamet günü herkese; “Nasıl yaptın?” değil, “Niçin yaptın?” diye soracaktır ![]() - Niçin yaptın mı? - Evet ![]() ![]() ![]() Şöyle devam etti: - Müminleri Allah için seviniz ![]() ![]() - Kimdir efendim? - Mümin, kimseye yük olmayan, herkesin yükünü çeken, güler yüzlü insan demektir ![]() Üç büyük düşman Bir gün de sohbetinde; - Şeytan, nefis ve kötü arkadaşın zararından kurtulmak isteyen, “ilmihal” okusun, buyurdu ![]() ![]() Ve ekledi: - Büyüklerimiz; “Dînini bilmeyenin, dîni yoktur” buyurmuşlardır ![]() Melekler imrenir Bir gün de talebelerine; - Bir araya geldiğinizde İslâmiyetten konuşun ![]() ![]() Ve ilave etti: - Allah rızası için üç beş kişi bir araya gelir de Allahtan ve Peygamberden bahsederlerse, gökteki melekler onlara imrenirler ![]() En büyük nîmet Bir gün de sohbetinde; - Kardeşlerim, nîmet ne kadar büyükse, şükür de o kadar çok olmalıdır, buyurdu ![]() - En büyük nîmet nedir? dediler ![]() - “Doğru îman” sahibi olmaktır ![]() ![]() ![]() - Nasıl hazırlanalım efendim? - Allahü teâlânın dînini öğrenin ![]() ![]() Allah cümlemizden razı olsun inşaallah Arkadaşlarım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
evrem88
|
![]() Cevap : Haydi Hepimiz Birbirimize Dua Edelimteşekkürler sevgili b@ron ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|